Hesabım
    Netflix'in Merakla Beklenen Yerli Filmi "Azizler"den Fragman!

    Taylan Biraderler'in yönettiği filmin senaryosunu Berkun Oya kaleme aldı..

    Yakın zamanda 20'den fazla yerli yapımın hazırlıklarının sürdüğünü duyuran Netflix, bunların ilki olan Bir Başkadır dizisini yayınlamış ve hem çok konuşulmayı başarmış, hem de övgüler toplamıştı. Yeni içerik havuzunun yeni yapımlarından olan Azizler filmi ise 8 Ocak 2021'de prömiyerini yapacak. Filmin merak uyandırıcı ilk fragmanı ise Netflix tarafından yayınlandı.

    VavienKüçük Kıyamet ve Okul filmleriyle, Vatanım SensinMuhteşem YüzyılYabancı DamatAlacakaranlıkSır Dosyası gibi önemli dizilere imza atan Taylan Biraderler'in yönetmen koltuğunda oturduğu ve Bir Başkadır'la yakın zamana damga vuran Berkun Oya'nın senaryosunu yazdığı "Azizler"in oyuncu kadrosu da bir hayli iddialı. Filmin önemli rollerinde, Engin Günaydın, Haluk Bilginer, Binnur Kaya, Öner Erkan, Fatih Artman, İrem SakGülçin SantırcıoğluHülya Duyarİlker AksumGöktuğ Yıldırım ve Helin Kandemir gibi isimler yer alıyor. 

    Aziz, hayatının zorlu dönemlerinden birini yaşayan kendi halinde bir adamdır. Gençlik döneminde mesleği hakkında kurduğu hayallerden uzakta olan Aziz, sevmediği bir işte çalışır. Uzun süreli bir ilişkisi vardır ve artık sonlandırmak istemektedir. Herkesten uzaklaşıp, yalnız kalmak isteyen Aziz'in karşısına bu sırada bir fırsat çıkar. Aziz'in yapması gereken tek bir şey vardır o da bir yalan söyleyip, bu yalanı südürmek. Ancak söylediği yalanın doğurduğu sonuçlar Aziz'in hayatının değişmesine neden olur.

    Netflix'te 8 Ocak 2021 yılında prömiyer yapacak olan film, bir kara komedi örneği olarak gösteriliyor. Yağmur TaylanDurul Taylan'ın bu konudaki evvel başarıları film için heyecanlanmamızı fazlasıyla sağlamış durumda. Netflix, yerli içerik yağmuruna ise devam edecek, Bir Denizaltı Hikayesi, Uysallar, Pera Palas'ta Gece Yarısı, Erşan KuneriSen Hiç Ateş Böceği Gördün mü? ve 96 Yazı adlı projelerde geri sayıma başladı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top