Hesabım
    Maggie Smith'li Noel Filmi "A Boy Called Christmas"tan Fragman!

    A Boy Called Christmas ile noel ruhu yeniden canlanıyor.

    Usta oyuncu Maggie Smith'in başrolünde yer aldığı yeni yıl temalı A Boy Called Christmas'tan bir fragman paylaşıldı. Gil Kenan'ın yönetmen koltuğuna oturduğu A Boy Called Christmas Matt Haig'in çocuk kitabından uyarlanarak filme aktarıldı. Paddington'ı hayata geçiren stüdyonun ellerinden çıkan A Boy Called Christmas, büyük bir noel macerasına çıkaracak gibi görünüyor.

    Maggie Smith'in yanı sıra Kristen Wiig, Michiel Huisman, Sally Hawkins, Jim Broadbent, Stephen Merchant, Toby Jones gibi yıldız isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran A Boy Called Christmas'ın konusu şöyle: Nikolas, maceraya atılabilmek için kendi yoluna koyulan olağanüstü bir çocuktur. Amacı, Elflerin köyü Elfhelm'e gidip babasından bir iz bulabilmektir. Yanında Blitzen isimli dik kafalı bir ren geyiği ile son derece sadık olan dostu fareyi de götürür. Nikolas çok yakında bu büyüleyici dünyada kendi kaderini keşfedecektir.

    A Boy Called Christmas'ta Nikolas karakterine Henry Lawfull hayat veriyor. Genç oyuncu, ilk oyunculuk deneyimini Les Miserables dizisinin bir bölümü sayesinde gerçekleştirmişti. Yönetmen Gil Kenan'ı The Poltergeist, City of Ember, Monster House gibi yapımlardan tanıyoruz. Filmin senaryosunu Kenan ile birlikte Ol Parker kaleme aldı. A Boy Called Christmas, 2021 yılı içerisinde Netflix ve Studio Canal'ın işbirliğiyle gösterimini yapacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top