Hesabım
    Karate Kid ve Cobra Kai Ekipleri Bir Araya Geldi!

    Josh Gad, Karate Kid ve Cobra Kai ekiplerini programında buluşturdu.

    Josh Gad'ın Youtube üzerinden izleyici karşısına çıkardığı online program Reunited Apart'ın yeni bölümü yayınlandı. Coronavirüs karantinasında başlayan program, Karate Kid ve Cobra Kai ekiplerinin bir araya geldiği bir bölümle birlikte ikinci sezonuna start vermiş oldu.

    Reunited Apart'ın ikinci sezonunun yeni bölümüne Karate Kid ekibinden Ralph Macchio, William Zabka, Rendee Heller, Tony O'Dell, Elisabeth Shue, Tamlyn Tomita ve daha birçok isim katılım sağladı. Öncelikle Macchio, her hafta Karate Kid ekibiyle zaten bir araya geldiğini söyleyerek Josh Gad'ın program teklifini reddetse de, ekip üyeleri Zoom karşısına çıktı. Program boyunca Karate Kid filminden sahneler gösterildi. Gittikçe kalabalıklaşan Reunited Apart programında Karate Kid yazarı Robert Mark Kamen, çekimler hakkında konuştu.

    Programın ikinci kısmında Cobra Kai'nin genç ekibi izleyici karşısına geçti. Netflix yapımı dizinin ekibinden Xolo Maridueña, Mary Mouser, Jacob Bertrand, Peyton List'in yanı sıra yaratıcı ekipten Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg ve Josh Heald, Reunited Apart sayesinde Karate Kid ekibiyle sohbet etme imkanı buldu. Aynı zamanda Karate Kid'in önemli bir karakteri olan Johnny Lawrence'ın Cobra Kai sayesinde bu evrene geri döndüğü biliniyor. Film ve dizi, aynı evrende buluşuyor.

    Reunited Apart'ın geçtiğimiz sezonunda Back To The Future, Lord of The Rings, Ferris Bueller's Day Off, Splash ve daha birçok efsanevi film ekibi Zoom karşısında buluşmuştu. Önümüzdeki hafta Reunited Apart'a kimlerin katılacağı henüz açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top