Hesabım
    Yeni "Exorcist" Filmini David Gordon Green Yönetecek

    David Gordon Green, Halloween'den Exorcist'te transfer oldu.

    Halloween üçlemesinin yönetmen koltuğunda bulunan David Gordon Green'in yeni projesi bir Exorcist filmi olacak. Blumhouse, yeni Exorcist filminin geliştirileceğini resmi olarak açıkladı. The Observer'ın haberine göre Blumhouse ile Morgan Creek şirketi, Exorcist için bir araya geliyor. Stüdyo, David Gordon Green ile henüz anlaşma imzalamadı; ancak görüşme aşamasında bulunuyorlar.

    William Friedkin'in yönetmeni olduğu 1973 yapımı The Exorcist'e devam filmi geliyor. Açıklamalara göre Blumhouse, filmin yönetmen koltuğuna geçmesi için David Gordon Green ile görüşüyor. Jason Blum, Exorcist'in yapımcısı olacak. Ona yapımcı olarak Morgan Creek prodüksiyon şirketinden James Robinson ve David Robinson eşlik edecek. Blumhouse, yeni Exorcist filminin 2021 yılı içerisinde vizyona girmesi konusunda planlar yapıyor.

    David Gordon Green'i başarıyla hayata geçirmeye devam ettiği Halloween serisinin yanı sıra Joe, George Washington, Prince Avalanche, Stronger gibi yapımlarla tanıyoruz. Green'in drama, komedi, suç gibi birçok türde film denemesi bulunuyor. Ama en başarılı olarak görülen örnek Halloween ile korku türünde hayata geçirildi.

    Exorcist filmlerinden ilki 1973 yılında çekilmiş ve bir klasiğe dönüşmüştü. Bunun ardından Exorcist II: The Heretic ve Exorcist III yapımları izleyici karşısına geçti. Ancak hiçbiri ilk filmin yerini tutamadı. Orijinal Exorcist'in konusu ise şöyle: Yeni filminin çekimleri sırasında 12 yaşındaki kızı Regan'ın tuhaf eylemler sergilemeye başladığını fark eden aktris Chris MacNeil, kızını doktora götürür. Doktorlar beyninde geçici bir hasar olabileceğini söyleseler de bu vaka daha önce rastlanmamış türdendir. Bir seri tıbbi testten sonra küçük kızın hiçbir sorunu olmadığı ortaya çıkar. Ancak Regan'ın tuhaf halleri sona erecek gibi değildir. Küçük kız son derece şiddetli bir şekilde titremekte, garip sesler çıkarıp hiçbir anlamı olmayan hareketlerde bulunmaktadır. Bu ürkütücü durum karşısında çaresiz kalan Chris, kızını aynı zamanda psikiyatr olan Peder Merrin'e götürür. Peder, Regan'ın içine şeytan girdiğini tespit edecek, aile çaresizce bu durumdan kurtulmaya çalışacaktır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top