Hesabım
    Denzel Washington, Jared Leto ve Rami Malek'li "The Little Things"ten Fragman

    2021'nin ilk iddalı filminden fragman yayında..

    Denzel Washington ve Rami Malek, "The Little Things"in ilk fragmanında Jared Leto'yla tehlikeli bir oyun oynuyor. Oscar ödüllü üç oyuncu yazar-yönetmen John Lee Hancock'ın psikolojik geriliminde karşı karşıya. Filmde, Washington, Los Angeles şehrini terörize eden bir seri katilin peşine düşen Kern County Şerif Yardımcısı Joe “Deke” Deacon'u canlandırıyor. Malek’in canlandırdığı Los Angeles Polis Departmanı'ndan Çavuş Jim Baxter soruşturmanın başında.

    Malek, fragmanın başında Washington'a seslenerek, "Tam olarak bir departmanın favorisi değilsin. Ayrıldığından beri işler muhtemelen çok değişti ama hala yakalaman gerekiyor, değil mi?" diyor. Washington geri çekiliyor ve "O zaman, o kadar da değişmemiş." diye cevap veriyor ve kedi fare kovalamacası başlıyor. Leto, hikayeye iki kanun adamının baş şüphelisi olarak giriyor ve Malek - Washington ikilisiyle, özellikle gergin ve nihayetinde patlayıcı bir sorgu sahnesi paylaşıyor.

    Leto’nun gizemli karakteri fragman ilerledikçe ellerinden kaçıyor gibi görünse de hikaye daha fazla karışmaya devam ediyor ve rahatsız edici sırlar ortaya çıkarken gerginlik artıyor. "Seni parçalayan küçük şeyler, sizi yakalayan küçük şeyler” diyor Washington fragmanın sonunda. Filmin ana oyuncu kadrosunu tamamlayanlar ise Natalie Morales, Terry Kinney, Chris Bauer, Joris Jarsky, Isabel Arraiza ve Michael Hyatt olurken, “The Little Things” filminin yapımcılığını Oscar ödüllü isim Mark Johnson (Gran Via Productions markası altında) ve Hancock, Mike Drake ve Kevin McCormick üstleniyor.

    Rami Malek, yakın zamanda Freddie Mercury'yi canlandırdığı “Bohemian Rhapsody” rolüyle en iyi erkek oyuncuyu Oscar'ını kazandı. Leto, ondan birkaç sene önce “Dallas Buyers Club” için yardımcı aktör ödülünü evine götürdü ve Denzel Washington, birçok adaylığının yanında “Training Day”le en iyi erkek oyuncu, "Glory”le ise en iyi yardımcı erkek oyuncu ödüllerini evine götümeyi başardı. "The Little Things" sinemalarda gösterime girecek ve ülkemizdeki yasak o zamana kadar kalkarsa izleme şansı bulacağız. Bunun yanı sıra, film 29 Ocak 2021'de HBO Max üzerinden izlenebilir halde olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top