Hesabım
    "Army of The Dead: The Prequel" Çekimleri Sona Erdi

    Yeni Army of The Dead filmi tamamlandı.

    Elimizde sadece iki görselle uzun zamandır beklediğimiz Army of The Dead hakkında önemli bir gelişme yaşandı. Yönetmen Zack Snyder'ın söylediğine göre geçmişe götüren bir prequel Army of The Dead filminin çekimleri sona erdi. Army of The Dead: The Prequel'ı, orijinal filmin oyuncularından Matthias Schweighöfer yönetti. Snyder, başkahramanların bulunduğu bir ekip fotoğrafı yayınladı.

    Zack Snyder uzun bir süredir, Justice League'in çekimleriyle ilgileniyordu. Ancak sıra, bir zombi aksiyonu olan Army of The Dead'e geldi. Orijinal zombi filminin 2021 yılı içerisinde Netflix'te yayınlanması üzerine gerekli görüşmeler yapılıyor. Bu sırada Almanya'da hayata geçirilen Army of The Dead: The Prequel filminin çekimlerinin tamamlandığı açıklandı. Snyder'ın Army of The Dead'inde Ludwig Dieter'i canlandıran Matthias Schweighöfer, Army of The Dead: The Prequel'ın yönetmenliğini üstlendi. Aynı zamanda söylenenlere göre Netflix, Army of The Dead evreninden bir animasyon filmi yapmayı planlıyor. Army of The Dead: The Prequel'da birçok dilin kullanıldığı söyleniyor. Filmin yıldızlarından biri de Nathalie Emmanuel olacak.

    Bu sırada Zack Snyder'ın da Army of Dead nedeniyle başı ağrıdı. Oyunculardan Chris D’Elia'nın çekimleri yapıldıktan sonra anlaşmazlık çıktığı için sahneler çıkarıldı. Tig Notaro, filmin çekimleri tamamlandıktan sonra kadroya eklenebildiSnyder imzalı Army of the Dead, Las Vegas’taki bir zombi salgını sırasında yaşananları konu ediyor. Bir adam salgın sırasında bir grup paralı askeri bir araya getirir ve büyük oynamaya karar verir. Ekip, karantina bölgesine girmeye cesaret ederek gelmiş geçmiş en büyük soygunu gerçekleştirmeye çalışır.

    Netflix'in Army of The Dead: The Prequel hakkındaki planları şimdilik bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top