Hesabım
    ‘Judas and the Black Messiah’, Yeni Vizyon Tarihini Aldı

    Daniel Kaluuya'nın adı Oscar tahminlerinde geçiyor..

    Warner Bros., "Judas and the Black Messiah" için vizyon tarihini yeniden planladı. Daniel Kaluuya ve Lakeith Stanfield'ın başrollerini paylaştığı tarihi drama 12 Şubat 2021'de gösterime girecek. Salı gecesi duyurulmadan önce stüdyo, filmi 2021'in başlarına ertelemiş ancak kesin bir tarih belirlememişti. "Judas and the Black Messiah" başlangıçta Ağustos 2020 için planlanmıştı ama birçok yapım gibi pandemi nedeniyle ertelendi.

    Önümüzdeki 12 ay boyunca, Warner Bros.'un yeni kararı doğrultusunda şirketin geri kalan filmleri gibi "Judas and the Black Messiah" da yayın hizmeti HBO Max'te ve sinemalarda aynı anda gösterime girecek. "Wonder Woman 1984", "Dune" ve "The Matrix 4", karma gösterim stratejisini takip eden 18 film arasında yer alıyor. Bu filmler, vizyon gününü takiben bir ay boyunca HBO Max'te satışa sunulacak.

    Warner Bros., kısa süre önce takviminde başka değişiklikler de yaptı, "Mortal Kombat", "Tom and Jerry" ve Hugh Jackman’ın bilim kurgu draması "Reminiscence" planlarını tamamen değiştirdi. "Reminiscence" şimdilik tamamen serbest bırakılırken, diğer iki film 2021'de yeni tarihlere taşındı.

    "Judas and the Black Messiah", Shaka King tarafından yönetildi ve King ve Will Berson tarafından yazılan senaryo King, Berson ve Kenny - Keith Lucas Kardeşler'in hikayesine dayanıyor. Film, Kara Panter Partisi lideri Fred Hampton'ın hayatı ve suikastına dayanıyor. Jesse Plemons, Dominique Fishback ve Martin Sheen oyuncu kadrosunu tamamlıyor. Ağustos ayında sanal bir panelde konuşan yapımcı Ryan Coogler, King ona projeyi sunduğunda "uçup gittiğini" ve çok etkilendiğini söyledi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top