Hesabım
    "Cemil Şov" Rotterdam Film Festivali'ne Gidiyor!

    Cemil Şov, festival yolculuğuna yurt dışında devam ediyor.

    Barış Sarhan'ın yönetmen koltuğuna oturduğu yerli film Cemil Şov, kendine Uluslararası Rotterdam Film Festivali'nde yer buldu. Başrollerini Ozan ÇelikNesrin CavadzadeAlican Yücesoy ve Cezmi Baskın'ın paylaştığı yerli film Cemil Şov, festivalin Big Screen Competition kategorisinde yarışacak.

    Kültür Bakanlığı, İKSV Köprüde Buluşmalar, Saraybosna Film Festivali, !f, Sundance Senaryo Lab, First Cut Lab ve Antalya Film Forum tarafından destek görerek hayata geçirilen Cemil Şov, festival yolculuğunu yurt dışında sürdürüyor. Bu yıl 50. kez düzenlenen Uluslararası Rotterdam Film Festivali, 1 ve 7 Şubat tarihleri arasında sinemaseverlerin karşısında olacak. Cemil Şov, festivalin Big Screen Competition bölümünde yer alacak.

    Cemil Şov filminin konusu ise şöyle: Cemil bir AVM güvenlikçisidir. Ancak Cemil, ünlü bir oyuncu olmak istemektedir. Ünlü bir oyuncu olabilmek için akıl almaz yollara başvuran Cemil'in bu sırada karşısına bir Yeşilçam oyuncusu çıkar. İkili arasında umulmadık ve son derece karanlık bir bağ oluşacaktır. Cemil Şov'un yönetmen ve senarist koltuğunda Barış Sarhan bulunuyor. Görüntü yönetmenliğini ise Soykut Turan üstlendi.

    Rotterdam Film Festivali kapsamında Cemil Şov, 1 ve 7 Şubat tarihleri arasında Hollanda'daki sinemaseverlerin karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top