Hesabım
    Russo Kardeşler, Yeni Bir Christmas Carol Uyarlaması Hazırlıyor

    Filmin, gelecek Noel'de yayınlanması planlanıyor..

    Russo Kardeşler, Anthony ve Joe, modern bir A Christmas Carol filmi geliştiriyor. Charles Dickens'ın klasik tatil romanı A Christmas Carol, ilk olarak 1843'te yayınlandı ve geçmişin, bugünün ve geleceğin hayaletleriyle tanıştıktan sonra nazik ve şefkatli bir adama dönüşen, yalnız ve yaşlı bir cimri olan Ebenezer Scrooge'un hikayesini anlatıyor.

    A Christmas Carol, 1992'den sevilen Muppets şovu ya da Robert Zemeckis'in çektiği versiyon olsun, yıllar boyunca sayısız uyarlamanın kaynağı oldu. Ayrıca, Will Ferrell ve Ryan Reynolds'un başrollerini paylaştığı bir Apple projesinde A Christmas Carol'ın yeni bir müzikal yeniden çekimi de var. Dickens’ın ünlü hikayesinin uyarlanmasında kesinlikle hiçbir eksiklik yok ve şimdi Avengers: Endgame yönetmenleri popüler Noel romanına modern bir yaklaşım geliştiriyorlar.

    13.Cuma ve Baywatch gibi filmlerle tanınan senarist ikili Mark Swift ve Damian Shannon, dün Twitter hesaplarından Russo Kardeşler'in kendilerine A Christmas Carol'ın modern bir versiyonunu yazmalarını istediklerini duyurdular. İkili, The Muppets Christmas Carol'a duydukları hayranlığı dile getirerek, "En İyi 3" versiyondan biri olarak adlandırdı. 

    A Christmas Carol, geleneksel olarak 19. yüzyıl Londra'sında Noel arifesinde gerçekleşir, ancak Russo'lar "modern bir versiyon" isterse, durumun bu olmayabileceğini düşünebilir. Orijinal kaynak malzemeye ne kadar yakın olacağını ve Russo'ların yönetmen ya da yapımcı olarak, projede nasıl yer alacakları henüz belli değil. Swift ve Shannon, proje için kesinlikle ilginç seçimler, çünkü, son filmleri Baywatch'ın A Christmas Carol'dan çok uzak olmasının yanı sıra eleştirel ve ticari olarak başarısızdı. Bu arada, Bill Condon'ın hazırladığı bir müzikal versiyon da yolda.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top