Hesabım
    Yazar Ernest Cline Açıkladı: ‘Ready Player Two’ Geliyor!

    Devam filminin ön hazırlık safhasında olduğu bildirildi..

    Başka bir nostalji hissiyatı ve pop kültür referanslarıyla dolu bir film daha izlemey hazır mısınız? Steven Spielberg'in "Ready Player One" filminin devamı, pandemi olmasaydı, şimdiden çekim aşamasında bile olabilirdi. "Ready Player One" yazarı Ernest Cline, Inverse'le yaptığı bir sohbet sırasında, devam romanı "Ready Player Two"nun şu anda Warner Bros'ta geliştirme aşamasında olduğunu açıkladı. Ancak, senaryoyu kimin uyarlayacağından ya da kimin yöneteceğinden bahsetmedi.

    Cline, "Özellikle Hollywood şu anda belirsizlik içinde olduğu için, film şu anda erken aşamalarda ama ilk filmi yapma deneyiminde herkesin çok eğlendiğini söyleyebilirim." dedi. İkinci kitabın hikayesi ise şöyle; "OASIS'in kurucusu James Halliday’in yarışmasını kazandıktan günler sonra, Wade Watts her şeyi değiştiren bir keşifte bulunuyor. Halliday'in mahzeninde saklı, varisinin bulmasını bekleyen, dünyayı bir kez daha değiştirecek ve OASIS'i Wade'in bile hayal ettiğinden binlerce kat daha harika ve bağımlılık yapıcı hale getirecek bir teknolojik ilerleme yatıyor. Bununla birlikte, yeni bir bilmece ve yeni bir görev geliyor: Halliday'den gizemli bir ödülü ima eden son bir Paskalya yumurtası. Ve istediğini elde etmek için milyonları öldürecek beklenmedik, inanılmaz derecede güçlü ve tehlikeli yeni bir rakip onu bekliyor. Wade’in hayatı ve Oasis’in geleceği yine tehlikede, ancak bu sefer insanlığın kaderi de tehlikede."

    Orijinal film 175 milyon dolarlık bir bütçeyle dünya çapında etkileyici bir başarıyla 582,8 milyon dolar kazandı. Bu nedenle stüdyonun başka bir bölüm istemesi sürpriz değil. İlk filmin oyuncu kadrosunda Tye Sheridan, Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, Lena Waithe, Mark RylanceLetitia Wright ve Simon Pegg yer alıyordu.

    Steven Spielberg'in projeyi yönetmeye mi yoksa başka birine devretmeye mi döneceği şu anda bilinmiyor. Spielberg kısa süre önce “Indiana Jones 5”ten ayrıldı ve bu hareket, “Logan” yönetmeni James Mangold'un devasa Lucasfilm projesinde yerini almasına yol açtı. Stüdyo başkanı Kathleen Kennedy'ye göre "Indy 5" çekimlerine bu baharda başlıyor. Spielberg'in “Ready Player Two”yu yönetmemesi durumunda, en azından yönetici yapımcılığını yapacağını ve Jurassic Park da dahil olmak üzere devrettiği pek çok seride olduğu gibi hikayenin yönünü denetleyeceğini bekleyebiliriz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top