Hesabım
    Almodóvar, Yeni Filmi İçin Streaming Platformlarını Geri Çevirdi

    Almodovar, çekeceği filmi sinema salonlarında gösterecek..

    Pedro Almodóvar'ı film endüstrisinde, streaming platformlarının yükselişinden pek memnun olmayan film yapımcıları listesine ekleyebilirsiniz. İspanyol film yapımcısı, yayın hizmetlerinin cirolarının bir kısmını Avrupa ülkelerindeki bağımsız sinemalara yeniden yatırmasını sağlayacak vergi talep eden bir mektubu imzalayan bir grup film yapımcısı arasındaydı. Şimdi yönetmen, bir sonraki uzun metrajlı filmi "Madres Paralelas"ı yayınlamak için yayın hizmetlerinden gelen teklifleri geri çeviriyor.

    Almodóvar’ın kardeşi ve yapım şirketi El Deseo'nun kurucu ortağı olan Agustin Almodóvar, Screen Daily ile yaptığı röportajda  “Madres Paralelas”ın bir Netflix orijinali ya da benzeri bir formu olmayacağını açıkladı. 2020 yılındaki seyirci alışkanlıkları sorulduğunda, Agustin Almodóvar, “Büyük perdede film izlemeyi sevenler için bunlar endişe verici zamanlar, çünkü sinema salonlarının camının çatlama tehdidi yaklaşıyor. Ancak, salonlar için mücadele edilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Biz bu konuda eski kafalıyız, yayıncılardan orijinal içerik olması için çeşitli tekliflere rağmen Pedro’nun bir sonraki filmini sinema salonları için planlıyoruz." dedi.

    Son olarak Pain and Glory filmini çeken, birçok ödül kazanan ve hem filme, hem Antonio Banderas'a Oscar adaylığı kazandıran Almodovar'ın bir sonraki filmi, muhtemelen anneliği ve aileyi bir ölçüde irdeleyecek bir film olacak. Filmin başrolünde, Almodovar'ın favori oyuncularından Penélope Cruz yer alacak ve filmin 2021 yılı bitmeden izleyiciyle buluşması bekleniyor.

    "Madres Paralelas" hakkında soru sorulduğunda, Agustin Almodóvar, kardeşi Pedro'nun senaryoyu çoktan bitirdiğini ve teknik ekibi ve oyuncu kadrosunun geri kalanını mart ayında çekime başlamak için hazırladıklarını söyledi. Ayrıca Almodóvar, bu filmin hemen ardından gösterimi yapılacak 20 ila 30 dakikalık Almodóvar tarzı bir kısa film üzerinde çalışıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top