Hesabım
    Warner Bros, Wonder Woman 3 İçin Yeşil Işık Yaktı!

    Patty Jenkins ve Gal Gadot, üçüncü kez Wonder Woman için bir araya gelecek.

    Warner Bros, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamayla gündeme yerleşti. Yapılan yeni duyuruyla birlikte Wonder Woman filmlerinin üçlemeye dönüştürüleceği kesinleşti. Yönetmen Patty Jenkins ise Gal Gadot ile birlikte Wonder Woman 3'ü hayata geçirmek için yeniden bir araya gelecek.

    Patty Jenkins, daha önce yaptığı açıklamayla birlikte DC Evreni'nden ayrıldığını söylemişti. Ancak Warner Bros'un yeni kararı, Jenkins'in hedeflerinin önüne geçti. Wonder Woman 1984 filminin gösterimini yapmaya başlaması ve hafta sonu global olarak 36.1 milyon dolar hasılat elde etmesi, stüdyoyu harekete geçirdi. Warner Bros'tan Toby Emmerich, Wonder Woman 3'ün açıklamasını şu sözlerle yaptı: "Hayranlar dünyanın dört bir yanında Diana'yı kucaklamaya devam ederken ve Wonder Woman 1984, açılış haftasında ciddi bir performans sergilerken, uzun süredir üçleme konusunda yaptığımız planlar için gerçek Wonder Womanlarımız Gal ve Patty geri dönüşü ile birlikte hikayeyi devam ettirebileceğimiz için heyecanlıyız."

    Wonder Woman 1984, Amerika'da HBO Max'te gösterime girdi. HBO Max'in açık olduğu diğer ülkelerde de platform aracılığıyla gösterime girme şansı yakaladı. Ayrıca sinemaların açık olduğu ülkeler, filme vizyonda yer vermeye başladı. Türkiye'de ise sinemaların kapalı olması Wonder Woman 1984'ün ertelenmesine sebebiyet verdi. Wonder Woman 1984, 1980'lerin ortasında geçiyor yeni tehlikeler ve müttefiklerle karşı karşıya olan Wonder Woman’ın maceralarını konu ediyor. Wonder Woman lakaplı Diana Prince, bu kez iki yeni düşmanla karşı karşıyadır; varlıklı iş insanı Max Lord ve bir trajediden sonra kötü adam haline gelen Cheetah. Bu sırada Steve Trevor, şaşırtıcı ve beklenmedik bir şekilde hayata geri döner.

    DC Evreni'nin gelecek filmleri arasına Wonder Woman 3 yapımı da yerleşmiş oldu. Ayrıca Aquaman 2, Shazam 2, The Batman, The Suicide Squad ve Zack Snyder'ın yeniden kurguladığı Justice League beklenenler arasında bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top