Hesabım
    İstanbul Modern'in "Biz de Varız" Gösterimleri Sona Eriyor!

    "Biz de Varız" seçkisi, gösterimden kalkmak üzere!

    İstanbul Modern, Türkiye ve dünya çapındaki festivallerden başarıyla dönen Türkiye Sineması filmleri bir süredir izleyici karşısına çıkarıyor. Bu hafta Kumbara, Mimaroğlu ve Maddenin Halleri filmlerini seçkisinde bulunduran "Biz de Varız", 30 Aralık'ta son gösterimini yapacak.

    İstanbul Modern Sinema’nın, Türk Tuborg A.Ş.'nin destekleriyle izleyici karşısına çıkardığı "Biz de Varız" seçkisinin filmleri bu yıl çevrimiçi olarak ücretsiz bir şekilde gösterimini yapıyor. Ayrıca İstanbul Modern Sinema Film Küratörü Müge Turan’ın moderatörlüğünde film ekipleriyle söyleşiler gerçekleştiriliyor. Bu söyleşiler, İstanbul Modern'in Youtube kanalı üzerinden yayınlanıyor. Bu hafta gösterimini yapacak olan "Maddenin Halleri" filminin yönetmeni Deniz Tortum; yapımcılar Anna Maria Arslanoğlu, Öykü Canlı ve filmin kurgularını yapan Sercan Sezgin ile söyleşi gerçekleştirilecek. Diğer söyleşiler Mimaroğlu filminin yönetmeni  Serdar Kökçeoğlu ve yapımcısı Dilek Aydın ile; Kumbara filminin yönetmeni Ferit Karol, yapımcısı Nefes Polat ve oyuncular Murat Kılıç ile Gülçin Kültür Şahin ile gerçekleştirilecek.

    • Maddenin Halleri / Deniz Tortum - Gösterim: - 29 Aralık 2020 - Söyleşi: 29 Aralık 2020 - 20.00
    • Mimaroğlu / Serdar Kökçeoğlu - Gösterim: 20 Aralık 2020 - Söyleşi: 29 Aralık 2020 - 21.00
    • Kumbara / Ferit Karol - Gösterim: 28-30 Aralık 2020 - Söyleşi: 30 Aralık 2020 - 21.00

    İstanbul Modern'in "Biz de Varız" seçkisi 17 Aralık'tan bugüne sinemaseverlerin karşısına çıkıyor. "Biz de Varız" film seçkisine katılım sağlamak isteyenler sınırlı kontenjanda yer alabilmek için www.istanbulmodern.org adresi üzerinden kayıt yaptırabiliyor. Gösterimler, 30 Aralık'ta sona eriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top