Hesabım
    Sosyal Medya, Ölüm Yıl Dönümünde Carrie Fisher'ı Andı

    Carrie Fisher'ın ölümünün 4. yıl dönümünde, sevenleri Carrie Fisher'ı andı.

    Star Wars evreninin Prenses Leia'sı Carrie Fisher'ı 27 Aralık 2016 yılında hayatını kaybetmişti. Fisher'ın sevenleri, ölüm yıl dönümünde oyuncuyu anmayı ihmal etmedi. Sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunanlar arasında Fisher'ın rol arkadaşı Mark Hamill de vardı.

    60. yaşına bastığı yıl yaşamını yitiren yıldız oyuncu Carrie Fisher, Star Wars evreninin unutulmaz karakteri Prenses Leia'ya hayat vererek sinemaya adının altın harflerle kazınmasını sağlamıştı. Carrie Fisher'ın sevenleri, oyuncunun ölümünün dördüncü yılında da onu unutmadı ve anmayı ihmal etmedi. Başta Fisher'ın kızı Billie Lourd ve Star Wars evreninde ikiz kardeşi Luke Skywalker'a hayat veren Mark Hamill olmak üzere birçok isim, sosyal medya üzerinden Carrie Fisher'ı andı.

    Carrie Fisher'ı son olarak Star Wars: The Last Jedi filminde izleme imkanı yakalamıştık. Ayrıca The Last Jedi'da kullanılmayan Prenses Leia sahneleri, Star Wars: The Rise of Skywalker'da kullanılmıştı. Böylece Fisher'a veda etme imkanı bulmuştuk. Şimdilerde Star Wars evreni, The Mandalorian, Obi Wan Kenobi, Cassian Andor, A Droid Story, Ahsoka gibi dizilerle devam ettiriliyor. Bir süreliğine Star Wars filmlerine ara verilecek gibi görünüyor. Son olarak büyük bir beğeniyle izlenen The Mandalorian dizisi ikinci sezonunu büyük sürprizlerle ve duygusal anlarla tamamlamıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top