Hesabım
    George Lopez, Dito Montiel’in Yeni Filminin Kadrosunda

    Film, küçük bir kasabadaki adalet arayışını anlatacak..

    Cactus Film

    George Lopez, Dito Montiel'in "Afterward" filminin kadrosuna katıldı. Dramatik gerilim filminde Lopez'in hangi rolü oynayacağı belli değil, ancak Aaron Eckhart ve Terrence Howard'ın da dahil olduğu bir oyuncu grubuna katılmış oldu. Lionsgate Grindhouse filmi Kuzey Amerika'da dağıtıyor. “Afterward”, bu kış Kaliforniya'da çekilecek.

    Angel Oak Films, filmi ve önceden satılan yabancı hakları destekliyor. Prodüksiyonun ilkbaharda başlaması gerekiyordu, ancak Covid-19 nedeniyle ertelendi. Film, bir babanın kızının ölümüyle başa çıkma mücadelesine odaklanıyor ve bu da onu yolsuzluğa ve küçük kasaba politikalarına karşı bir hakikat ve adalet arayışına götürüyor.

    Montiel ilk uzun metrajlı filmini 2006’daki “A Guide to Recognizing Your Saints”le yaptı. Diğer çalışmaları arasında "Fighting", "The Son of No One", "Empire State", "Boulevard", "Man Down" ve "The Clapper" sayılabilir. Lopez, ABC’nin 2002'den 2007'ye kadar süren durum komedisi “George Lopez”de rol aldı ve aynı zamanda TBS talk show “Lopez Tonight”ın sunuculuğunu yaptı.

    Lopez, ekranda “Meet the Blacks”, “River Runs Red”, “Gnome Alone” ve “The Smurfs” de rol aldı. Lopez, en çok çizgi roman çalışmalarıyla tanınır. Yakın zamanda David Ayer'in cesur bir gerilim filmi olan “The Tax Collector”da rol aldı. Lopez için yaklaşan projeler arasında, Conor Allyn'in yönettiği ve Frank Grillo'yla Andie MacDowell'in başrollerini paylaştığı Amerikan Western filmi “No Man’s Land” ve yönetmenliğini Ross Marks'ın üstlendiği, Edward James Olmos ve Kathleen Quinlan'ın yer aldığı komedi filmi “Walking With Herb” bulunuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top