Hesabım
    Pandeminin Yükseldiği İngiltere'deki "Mission: Impossible 7" Çekimleri Devam Edecek

    Longcross Stüdyosu'ndaki çekimlere ara verilmeyecek..

    Tom Cruise, bu kez Longcross Film Stüdyoları'nda, İngiltere'de “Mission: Impossible 7” çekmeye devam edecek. Longcross, eskiden ordu tanklarını test etmek için kullanılan bir İngiltere Savunma Bakanlığı mekanıydı, o zamandan beri stüdyo olarak yeniden geliştirildi ve "Skyfall", "Thor: The Dark World" ve "Guardians of the Galaxy" gibi gişe rekorları kıran yapımları ağırladı. Longcross'ta sunulan son prodüksiyonlar arasında “The King's Man”, “Artemis Fowl”, “The Gentlemen” ve “Death on the Nile” yer alıyor.

    Tom Cruise, bir Noel tatilinden sonra çekimlere geri döndüğünü doğruladı, prodüksiyon Warner Bros. Studios Leavesden'den Longcross'a geçti. Güneydoğu İngiltere'de Surrey'de bulunan ikinci stüdyo, yapımların katı Covid-19 protokolleri altında devam etmesine izin verilse de, Tier 4'e (en yüksek kısıtlama seviyesi) giriyor. Filmin Longcross'ta ana çekimleri tamamlaması bekleniyor.

    Oyuncu, yıkıcı bir koronavirüs dalgasına bir kez daha göğüs gererek İngiltere'ye geri dönüyor ve bunu, ülkenin büyük bir kısmı 4. seviyeye yükselirken yapıyor. Tatil döneminde Koronavirüs vakaları hızla arttı. Pazartesi, 41.385 yeni Covid-19 vakasıyla İngiltere yeni bir günlük rekor gördü. Yalnızca son yedi gün, Noel Arifesi, Noel Günü ve Noel'in Ertesi Günü'nü kapsayan dönemde % 25,7'lik bir artışla 256,220 yeni vaka görüldü. Dönem ayrıca 3.493 ölüme de tanık oldu. İngiltere'de 71.000'den fazla insan virüse yenik düştü.

    Açıklanan rakamlar, Cruise’un sette virüs protokollerini zorlama konusundaki ciddiyetini doğrulamak için bir yol kat etmesini sağladı. Filmin son çekimlerinde, Warner Bros Studios, Leavesden'de, Cruise ve ekip üyelerine sosyal mesafe kısıtlamalarını gözlemleme konusundaki hayal kırıklığını dile getirdi. Cruise, "Geceleri tüm stüdyolar, sigorta şirketleri, yapımcılarla telefondayım, bize bakıyorlar ve bizi filmlerini yapmak için kullanıyorlar. Binlerce iş yaratıyoruz." dedi.

    Cruise, bu ayın başlarında kaydedilen ve medyaya sızdırılan bir konuşmada ekip üyelerini suçluyor. "Mission: Impossible 7 çekimleri, ekim ayında İtalya'da sette 12 kişinin Covid-19 testinin pozitif çıkmasıyla ertelenmişti. Prodüksiyon bir hafta sonra yeniden başladı ve aralık ayında İngiltere'ye geri döndü. Mission: Impossible 7, Christopher McQuarrie tarafından yönetiliyor ve 19 Kasım 2021'de yayınlanması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top