Hesabım
    Zack Snyder, 2021 Planlarını Açıkladı

    Zack Snyder, Justice League için ne planlıyor?

    Yönetmen Zack Snyder, Justice League'i ne zaman gösterime sokacağı hakkındaki planlarını açıkladı. Söylediklerine göre, henüz gösterime giren Wonder Woman 1984'ü engellemeyecek ya da Wonder Woman'ın engel olarak karşılarına çıkmasına izin vermeyecek şekilde Justice League izleyicilerle buluşacak.

    Zack Snyder, Warner Bros'a karşı hayranlar ve oyuncularla birlikte yaptığı Justice League kampanyasının sonucunca, bir mini dizi kurgulama hakkına sahip oldu. Toplam 5 dakika olacak şekilde yeni sahneler çekildi. Ayrıca Justice League filminden atılan sahneler toparlanarak bir dizi ortaya çıkarılacak. Snyder, bunun için Warner Bros'tan 70 milyon dolar talep etmişti. Şimdi ise gösterim planları hakkında şu açıklamada bulundu: "Wonder Woman'ın yolunu bulması için izin vermek istiyoruz. Herkesin Wonder Woman'ı görmesi gerek, çünkü harika bir film. Ben de çok gururluyum. Ama muhtemelen yeni yılda Justice League'in tarihi için bir duyuru yapacağız. Zorlu bir buluşma, havalı bir duyuru olacak ve harekete geçirecek. Ne olacağına dair ufak fikirlerim var. Ama havalı olacak ve belki de hiç beklemediğiniz bir şey olacak. Duyurunun ardından bir de fragman karşınıza çıkacak ve sonrasında da elimizdeki diğer havalı şeyleri göstereceğiz. Önümüzdeki birkaç ay Justice League odaklı ve çılgınca olacak."

    Jared Leto, Joe ManganielloBen Affleck gibi isimler Zack Snyder'ın ek sahne çekimlerine katılmıştı. Justice League'de Jared Leto'nun Joker'inin yer almadığı biliniyor. Justice League filminden Zack Snyder'ın ayrılmasının ardından Joss Whedon işi devralmıştı. Ortaya ise neredeyse kimseyi memnun etmeyen bir iş çıkmıştı. Zack Snyder'ın yeniden ele aldığı Justice League, HBO Max'te yayınlanacak. Dizinin beklenildiği gibi olup olmadığını 2021 yılı içerisinde göreceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top