Hesabım
    Patron Bebek 2'nin Vizyon Tarihi Ertelendi

    Merakla beklenen devam filmi yeni tarihini aldı..

    Orijinalinde Alec Baldwin'in seslendirdiği “Boss Baby”nin hayranları, animasyon komediyi planlanan 26 Mart vizyon tarihi yerine 17 Eylül 2021'de izleyebilecekler. Universal Pictures ve DreamWorks Animation bugün, animasyon devam filmi “Patron Bebek: Aile Şirketi”nin ilkbahardan sonbahara geçtiğini duyurdu. Haber, aynı zamanda DreamWorks Animation’ın eylül tarihi için hazırladığı "The Bad Guys" filminin de boşa çıkması anlamına geliyor. Şu anda yeni tarih belirsiz ama önümüzdeki haftalarda yeni bir 2022 çıkış tarihi açıklanması bekleniyor.

    2017'de vizyona giren orijinal "Patron Bebek" dünya çapındaki gişede 520 milyon dolardan fazla hasılat elde etti ve en iyi animasyon filmi dalında Akademi Ödülü'ne aday gösterildi. Devam filmi, Templeton Kardeşler, Tim (seslendiren James Marsden) ve küçük kardeş Ted'i (Baldwin tarafından seslendirilen "Patron Bebek") yine karşımıza çıkarıyor ve bu kez, işler biraz daha büyümüş durumda.

    Jeff GoldblumEva Longoria ve Ariana Greenblatt filmin ana oyuncu kadrosunu tamamlıyor. Amy Sedaris, Tina'yı (Tim’in kızı ve kasabadaki yeni patron bebek) seslendiriyor. Film yapımcısı Tom McGrath yönetmenliğe geri dönerken, Lisa Kudrow ve Jimmy Kimmel da Ted ve Tim'in ebeveynleri rollerini yeniden canlandırıyor.

    Filmin yapımcılığını Jeff Hermann üstleniyor. Aaron Blabey'in çok satan ve rekorlar kıran kitap serisine dayanan “The Bad Guys” ise Pierre Perifel tarafından Etan Cohen ve Hilary Winston'ın senaryosundan yönetiliyor. Animasyon filmi, iyiye gitmeye çalışan beş kötü karaktere odaklanıyor. Bay Kurt, Bay Yılan, Bay Piranha, Bay Köpekbalığı ve Bayan Tarantula adlı karakterleri seslendirenler arasında Sam Rockwell, Awkwafina, Craig Robinson ve Marc Maron gibi isimler bulunuyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top