Hesabım
    Ray Fisher, Walter Hamada'yı Yalancılıkla Suçladı!

    Ray Fisher, bir daha DC ile çalışmayacağını söylüyor.

    Justice League'de Cyborg'a hayat veren Ray Fisher'ın geçtiğimiz gün içerisinde sosyal medya üzerinden yaptığı DC açıklaması, ilgileri oyuncunun üzerine çekti. Yıldız oyuncu Ray Fisher, Walter Hamada yüzünden bir daha DC ile çalışmak istemediğini, yapımcı Walter Hamada'nın ise yalancı biri olduğunu söyledi.

    Yürütücü yapımcı Walter Ramada, geçtiğimiz günlerde New York Times'a DC'nin gelecek planları hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Ray Fisher ise bu açıklamalardan duyduğu rahatsızlığı belirtici bir paylaşımda bulundu. Fisher şu sözleri sarf etti: "Walter Hamada işleri kolaylaştıranlar arasındaki en tehlikelilerden biri. Söylediği yalanlar ve Warner Bros'un yaptığı halkla ilişkiler çalışmasının 4 Eylül'deki başarısızlığı, Justice League hakkında yapılan önemli araştırmanın baltalanmasına neden oldu. Onun bulunduğu herhangi bir prodüksiyonda yer almayacağım."

    Ray Fisher'ın bahsettiği 4 Eylül olayı, oyuncunun Joss Whedon'a verdiği desteği çekmesinin ardından DC'den aldığı bir telefon ile ilgiliydi. Joss Whedon ve Jon Berg'ün aleyhine, Geoff Johns'un ise lehine bir konuşma gerçekleşmişti. Joss Whedon'ın Justice League çekimleri sırasındaki saldırgan davranışları, filmin soruşturması için yeniden önem kazanmaya başlamıştı. Ray Fisher'ın söylediğine göre 80 kişi ile, Whedon hakkında soruşturma için konuşuldu. İddialara göre Walter Hamada ise bu yaşananlar hakkında yalan bilgi verdi.

    Zack Snyder, Justice League mini dizisi için Ray Fisher ile de sahne çekti. Dizi dört bölümden oluşacak şekilde yeniden kurgulanacak ve HBO Max'te yayınlanacak. Snyder, gösterim tarihinin Ocak ayı içerisinde açıklanacağını belirtti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top