Hesabım
    Robert Rodriguez, "From Dusk Till Dawn"ın 4K Versiyonunu Hazırlıyor

    Film, 25. yılına özel olarak 4K yayınlanacak..

    Robert Rodriguez, hayranları sürekli şaşırtan bir film yapımcısı. "Alita: Battle Angel" gibi 200 milyon doları aşkın bir gişe rekoru kıracak filmi çektikten sonra ve "We Can Be Heroes" gibi çocuk dostu bir süper kahraman filmiyle yoluna devam ediyor. Diğer zamanlarda, "The Mandalorian"da yönetmen olarak görünecek ve daha sonra gelecekteki bir "Star Wars" serisinde yapımcı olacak. Bundan sonra ne üzerinde çalışacağını asla bilemezsiniz. Ancak, "From Dusk Till Dawn" hayranıysanız size müjdeli bir haberimiz var.

    Rodriguez’in vampir aksiyon filmi "From Dusk Till Dawn"ın 25. yıl dönümünü kutlamak için, filmin yeni bir 4K versiyonunu hazırladığı bildirildi. Rodriguez konuyla alakalı, "Aslında, From Dusk Till Dawn’ın 4K versiyonu için bir renk düzeltmesini yeni bitirdim. Muhteşem görünüyor. Görmek güzeldi. Yıldönümünü kutlamak için bunun ortaya çıkmasını bekleyemem. Sanki bir ömür önceydi gibi geliyor. Bu hayatta üç ya da dört kez yaşamışım gibi hissettim ama 25 sanki çok uzun yıllar gibi geliyor. O zamanlar benim için kesinlikle farklı bir hayattı. Başlıyordum, bağımsız film sahnesiydi ve "From Dusk Till Dawn" bağımsız olarak çekilmiş bir filmdi. Gerçekten düşük bütçeydi. Bunu çekmemiz çılgıncaydı." dedi. 

    Film, 1996 yılında çekilmişlti ve başrollerde George Clooney, Quentin Tarantino, Harvey KeitelSalma Hayek, Juliette Lewis ve Danny Trejo yer alıyordu. İlk yarısı gerilim yüklü bir yol filmi olan yapım, yolculuk ortasında karakterlerin bara girmesiyle bambaşka bir hal almış ve tek mekanda geçen bir vampir filmine dönüşmüştü. Daha sonra Rodriguez'den bağımsız film ve dizi uyarlamaları yapıldı ama hiçbiri orijinal filmin yanına yaklaşamadı.

    Forbes'a konuşan Rodriguez Alita filmi hakkında da röportaj verdi, "Her şeyin mümkün olduğunu düşünüyorum. Disney, Fox'u satın aldı ve onlarda Disney + var, bu yüzden konuşmaya değer. Hayranların devam hikayesini görmekten hoşlanacağını biliyorum ve başka bir tane yapmayı çok isterim. Nereye gideceğine veya nasıl yapılacağına gelince, platformların devam filmleri için birçok fırsat açtığını düşünüyorum. Zaten önceden satılmış bir konsept, onu görmek isteyen yerleşik bir kitleye sahipler ve  onlara içerikleri tüketmesi en kolay şekilde sunuluyor. Yani bu kötü bir fikir değil." dedi

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top