Hesabım
    Gaspar Noe, Saint Laurent İçin Kısa Film Çekti

    Kısa filmin başrolünde Charlotte Rampling yer alıyor..

    Kısa film gibi bir reklam videosuyla kalıcı bir izlenim bırakmak istiyorsanız, Gaspar Noé'yi işe almak ne kadar doğru bilinmez ama sinemaseverler Noe yapımı bir şey izleyecekleri için yine de mutlu. Aykırı yönetmen, Anthony Vaccarello'nun yeni koleksiyonunu sergilemek üzere Saint Laurent için bir kısa filmle bizi yeni yıla karşıladı ve reklam, tam da bir Gaspar Noé kısa filminden beklediğimiz gibi.

    Kısa film, 2019'da Cannes Film Festivali'nde gösterime giren 50 dakikalık filmi “Lux Æterna”dan sonra Noé’nin Saint Laurent ile ikinci ortak çalışması. "Summer of ’21" adlı reklam filmi, Charlotte Rampling'i esrarengiz ve büyüleyici bir rahibe olarak karşımıza çıkarıyor ve Donna Summer'ın "I Feel Love" şarkısının SebastiAn remixini içeriyor.

    Kısa filmin resmi özetine göre; “Kırmızı, puslu, kadifemsi bir ışıkla yıkanan, Giallo'nun ihtişamlı yıllarını veya başka bir dönemden Saint Laurent mağazalarının iç mekanlarını anımsatan bir dünya. Tanıdık ve zamansız bir his. Sahte bir uyuşukluk gibi rüya, gerilim, çöküş ve tehlike. Gizemli ve perili rahibe Charlotte Rampling'in etrafında dönen kızların rahatsız edici tuhaflığı."

    Summer of '21, Noé’nin önceki kısa filminden pek farklı değil ve renklerin ve müziğin kullanımı, son birkaç yılın en iyi film açılışlarından birine sahip fantastik ve tuhaf "Climax"ı anımsatıyor. Rampling'e ek olarak, kısa filmin oyuncuları arasında Anok Yai, Antonia Przedpelski, Assa Baradji, Aylah Mae Peterson, Clara Deshayes, Grace Hartzel, Kim Schell, Mica Arganaraz, Miriam Sanchez, Sora Choi ve Stefania Cristian yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top