Hesabım
    Michael Keaton'ın DC'nin Esas Batman'i Olacağı Kesinleşti!

    Michael Keaton bu kez Batman olarak döneceğini yalanlayamaz!

    The Flash filminde iki farklı Batman'in yer alacağı dedikoduları sonunda sonuca ulaştıı. Andy Muschietti'nin yönetmen koltuğuna oturacağı The Flash'ın esas Batman'i Michael Keaton'ın canlandırdığı Bruce Wayne olacak. Keaton, Tim Burton'ın 1989 yapımı Batman'inde yıldız olmuştu. Bu haberin ardından DC'nin çoklu evrene geçiş yapacağı ve işlerin karmaşıklaşacağı öngörülüyor.

    Ray Fisher ile arası fazlasıyla açık olan yürütücü yapımcı Walter Hamada, sosyal medya üzerinden bir açıklamada bulunmuştu. Bu açıklama The Flash'ta iki Batman'in olacağını müjdeliyordu: "Warner Bros iki farklı oyuncu tarafından canlandırılacak farklı Batman'leri içeren film serisine aynı anda sahip olacak." Geçtiğimiz günlerde ise DC'den haber alan New York Times yazarı Brooks Barnes, sosyal medya üzerinden Michael Keaton'ın esas Batman olacağını açıkladı. Soru, Michael Keaton'ın ikinci Batman olup olmayacağı ya da DC'nin artık Batman'i odağına alacak bir film yapıp yapmayacağı üzerineydi. Tüm bu açıklamalara bakılırsa konu yalnızca The Flash değil. Michael Keaton, DC'ye temelli dönüş yapabilir.

    Michael Keaton ise Tim Burton imzalı 1989 yapımı Batman filminde karşımıza çıkmıştı. Keaton'ın Batman'i en başarılı tasarlanan karakterler arasında anılıyor. Warner Bros, The Flash'in hikayesinin Geoff Johns ve Andy Kubert'in Flashpoint çizgi romanından ilham alacağını açıklamıştı. Ancak ilk açıklamalardan bugüne birçok şey değişti ve gelinen son nokta tam olarak bilinmiyor. Ezra Miller bir The Flash senaryosunu kaleme almış ve Warner Bros bunu reddetmişti. Söylenenlere göre Miller'ın yazdığı senaryo Geleceğe Dönüş filmini andırıyordu.

    The Flash, 4 Kasım 2022'de sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top