Hesabım
    Göteborg Film Festivali, Bir Sinefili Bir Deniz Fenerine Gönderiyor!

    Göteborg Film Festivali, sinefillere The Lighthouse deneyimi yaşatacak!

    Tüm dünyada pandemi dolayısıyla sinemaların kapalı olması, Göteborg Film Festivali'ni farklı bir etkinlik yapmak üzere harekete geçirdi. Açıklamalara göre bir sinefil, 1 hafta boyunca tek başına her şeyden uzakta farklı bir deneyim yaşayabilecek. Seçilen kişi, Kuzey Denizi'nde bulunan Pater Noster Adası'ndaki deniz fenerinde kalmak üzere gönderilecek.

    Robert Pattinson ve Willem Dafoe'lu The Lighthouse filmi gerçek mi oluyor? İki erkeğin tüm dünyadan uzakta kalınca ne hallere düşebileceğinin kanıtı olan The Lighthouse, Göteborg Film Festivali sayesinde gerçeğe dönüşüyor. Pater Noster Adası, İsveç'in en ücra ve insan eli değmemiş köşelerinden birinde bulunuyor. Bu yıl 44. kez düzenlenecek olan Göteborg Film Festivali tarafından seçilen kişi 19 Ocak tarihinde açıklanacak. 30 Ocak tarihinde ise deniz fenerine gönderilecek.

    Göteborg Film Festivali 29 Ocak ve 8 Şubat tarihleri arasında dijital olarak izleyici karşısında olacak. Festivalden gelen açıklamaya göre bu yılın odağı yeni dünyanın gerektirdiği en önemli dönüşüm olan sosyal izolasyon olacak. Hem tek kişilik film izleme deneyimi, hem de insanların pandemi nedeniyle filmlerle değişen ilişkisi konu olacak. İskandinavya'nın en önemli festivallerinden biri olan Göteborg Film Festivali'nin programı, 12 Ocak'ta açıklanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top