Hesabım
    Ian McKellen, Lord of The Rings'teki Senaryo Değişikliklerini Yorucu Bulmuş!

    Ian McKellen ve Elijah Wood, Lord of The Rings hakkında konuştu.

    Geçtiğimiz ay, Yüzüklerin Efendisi serisinin 19. yıl dönümü kutlandı. Bu kapsamda serinin yıldız oyuncuları Empire Magazine'e röportaj verdi. Röportaj yapılan isimler arasında Ian McKellen, Elijah Wood, Sean Astin, Dominic Monaghan, Billy Boyd, Viggo Mortensen, Sean Bean, Orlando Bloom ve John Rhys Davies bulunuyordu. Ian McKellen'ın söylediği sözler özellikle dikkat çekti. Wood ve McKellen, senaryoda yapılan değişikliklerin ne kadar yorucu olduğu üzerine konuştu.

    Elijah Wood'un söylediklerine göre çekimler boyunca sürekli olarak senaryoda değişikliğe gidiliyordu. McKellen ise şöyle konuştu: "Yorucuydu, öyle değil miydi? Özellikle de benim gibi, tüm yaşamını tek bir metni onurlandırarak geçirmiş, prodüksiyon başlamadan önce her şeye hazırlanmış biri için yorucuydu. Yine de bizi ayaklarımızın üzerinde tuttu ve her zaman cübbemde başvurabilmek için ciltli bir Lord of The Rings bulunduruyordum."

    Orlando Bloom ile Ian McKellen, hem Lord of The Rings hem de The Hobbit serisinde yer alan tek oyunculardı. Bloom, McKellen'a The Hobbit setindeyken Lord of The Rings ile ilgili en çok neyi özlediği sordu. McKellen şu sözleri sarf etti: "Kamera arkasında birçok eski dostumuz vardı. Ama eski oyuncu ekibini özledim. Martin Freeman ve cücelerle birlikte çalışmak benim için bir keyifti. Ak Gandalf asasını attığım için de mutluydum. Gri Gandalf her zaman favorimdi."

    Lord of The Rings serisi 2001 yılında üçleme kitaplardan uyarlanmaya başlanmıştı. The Hobbit ise tek kitaptan oluşmasına rağmen üç filmle karşımıza çıkmıştı. Şimdilerde ise Lord of The Rings dizisi çekiliyor. Dizi önümüzdeki yılın en merak uyandıran yapımlarından biri olacak. Ama henüz diziyle ilgili çok az detay paylaşıldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top