Hesabım
    Vanessa Kirby, Shia LaBeouf ve İstismar Haberleri Hakkında Konuştu

    Vanessa Kirby, tüm istismar mağdurlarının yanında olduğunu söyledi.

    Shia LaBeouf, eski sevgilisi müzisyen FKA Twigs'e cinsel saldırı yaptığı iddialarıyla gündeme oturdu. Cinsel istismarın yanı sıra toksik davranışları olduğunu kabul eden LaBeouf, yakın zamanda gösterime sunulan "Pieces of A Woman"ın başrollerinden biri olarak karşımıza çıkacak. Rol arkadaşı Vanessa Kirby, Shia LaBeouf hakkındaki cinsel istismar suçlamalarıyla ilgili konuştu. Yıldız oyuncu Kirby, istismar mağdurlarının yanında olduğunu belirtti.

    Vanessa Kirby The Times of London'a konuştu. Kirby, Pieces of A Woman'da başrolü paylaştığı Shia LaBeouf hakkında çıkan istismar haberlerinin ardından şu açıklamayı yaptı: "Tüm istismar mağdurlarının yanında duruyorum ve doğruyu konuşan herkesin cesaretine saygı duyuyorum. Son haberlerle ilgili olarak devam eden davalar hakkında bir yorumlama yapamıyorum."

    FKA Twigs, Shia LaBeouf'un kendisini hem cinsel olarak hem de duygusal olarak istismar ettiğini açıklamıştı. FKA Twigs ve Shia LaBeouf, Alma Har'el imzalı Honey Boy filminde rol arkadaşı olmuştu. Dava hakkında kamuya açıklananlara göre LaBeouf, FKA Twigs'i istismar etmekle kalmadı ve bilinçli olarak cinsel hastalık bulaştırdı. Netflix ise tüm bu açıklamalara karşı Shia LaBeouf'u ödül kampanyasından kaldırarak tepki gösterdi.

    Shia LaBeouf, neden oldukları için bir açık mektup yazmış ve New York Times'a yayınlatmıştı. Özür mektubunda "Herhangi birine davranışlarımın nasıl hissettirebileceğini söyleyebilecek bir konumda değilim. Alkolikliğim ya da sinir sorunlarım hakkında bir bahanem yok. Yıllarca hem kendime hem de etrafımdakilere karşı taciz uyguladım. Bana en yakın insanlara verdiğim zararlarla ilgili bir geçmişim var. Geçmişimden utanç duyuyorum ve incittiklerim için üzgünüm. Söyleyebileceklerim bu kadar." sözlerini sarf etmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top