Hesabım
    Mike Flanagan, "Revival" Uyarlamasının İptal Olduğunu Açıkladı!

    Stephen King roman uyarlama projesi iptal edildi.

    Son zamanların en başarılı korku türü yönetmenlerinden biri olan Mike Flanagan, gelecek projelerinden Revival hakkında açıklama yaptı. Ancak yönetmen kötü haberler verdi ve Revival uyarlamasının iptal edildiğini söyledi.

    Yönetmen Mike Flanagan'ın gelecekte iki önemli projesi bulunuyordu. Bunlardan biri Revival olurken diğeri Midnight Mass'di. Yönetmenin tasarımcı bir takipçisi, Midnight Mass için poster tasarlayarak Flanagan ile paylaştı. Ardından gelen soru Revival üzerinde çalışıp çalışılmadığı üzerine oldu. Mike Flanagan sosyal medya üzerinden Revival ile ilgili yaptığı duyuruda şu sözleri sarf etti: "Üzgünüm ki hayır. Ne yazık ki o proje yoluna devam etmiyor. Revival ve Midnight Mass filmlerinin ikisi de rahip bulunduruyor. Midnight Mass, Revival'ın basılmasından yıllar önce tasarlanmıştı. Benzerlikleri beyaz yakalarda sona erdi. Keşke ikisini de çekebilseydim."

    Mike Flanagan The Haunting of Hill House'un ardından çektiği The Haunting of Bly Manor dizisiyle büyük ses getirmiş ve beğeni toplamıştı. Ayrıca Doctor Sleep, Gerald's Game, Oculus gibi önemli korku yapımları da yönetmenin ellerinden çıktı. Şimdilerde Midnight Mass dizisi üzerindeki çalışmalarını sürdürüyor. Dizi, Netflix'te gösterimini yapacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top