Hesabım
    Johnny Depp, Amber Heard'e Açtığı 100 Milyonluk Davayı Kaybetti

    Johnny Depp bir hayal kırıklığı daha yaşadı.

    Johnny Depp ve Amber Heard'ün kısa süren evliliğinin upuzun süren boşanma davası sürecinde yeni gelişmeler yaşandı. Yeni açıklamalara göre Depp'in Heard'e açtığı 100 milyon dolarlık dava, Depp'in alehine sonuçlandı.

    Depp ve avukatı Adam Waldman'ın iddiaları, Amber Heard'ün evlilikleri hakkında ve kendi davranışları hakkında yanlış bilgi vermesi üzerineydi. Ayrıca Heard'ün yalancı tanık tuttuğu, aile içi şiddet hakkında yanlış bilgi verdiği iddialar arasında yer alıyor. Yeni açıklamalara göre yargıç, Heard'ü haklı buldu. 2016 yılında başlatılan bu davaya Amber Heard son dakikada gelmiş ve Depp hakkında bir uzaklaştırma kararı çıkartmıştı. 2018 yılında Depp, ek olarak 50 milyon dolarlık bir hakaret davası daha açmıştı.

    Mahkemeyi yürüyen Yargıç Bruce White'ın açıklamasında şu sözlere yer verildi: "#MeToo hareketinin ışında ve bugünün sosyal ikliminde haksız yere kötüye kullanım iddialarında bulunmak, herkesin ortak görüşüyle birlikte Amber Heard'ün itibarına zarar vermek anlamına gelir. Bu nedenle bu mahkeme, açıklamalarda bulunan hakaret iddialarının dava edilebilmesi için yeterli derecede sorunsal olduğuna karar verdi. Ama Mr. Depp'in ifadeleri ve avukatının ifadelerinin neye yol açtığı anlaşılabilir. Yine de bu ifadeler Mr. Depp'in Amber Heard'ü taciz etmediği imasını taşıyor." Bu davanın ardından Depp, Heard'e 100 milyon dolar tazminat ödemek durumunda.

    Johnny Depp tüm bu davaların basına yansıyan kısmı nedeniyle Warner Bros'tan kovulmuştu. Stüdyo yine de Depp'e sanki Fantastic Beasts serisinde rol almış gibi anlaşılan ücreti anlaşma gereği ödemek zorunda. Depp'in yerine Mads Mikkelsen geçti. Mikkelsen, Johnny Depp'i tanımadığını ve hakkında yorum yapamayacağını söylemişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top