Hesabım
    Venedik'te Gösterimini Yapan Aksiyon Filmi "Run Hide Fight"tan Fragman!

    Run Hide Fight'tan yeni bir fragman geldi.

    Isabel May'in yıldızı olduğu aksiyon filmi Run Hide Fight'tan resmi bir fragman paylaşıldı. Venedik Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapan Run Hide Fight, 17 yaşındaki genç bir kız olan Zoe'nin hayatı için verdiği mücadeleyi konu ediniyor.

    Infestation, The Witch Files gibi yapımların yönetmenliğini üstlenen Kyle Rankin'in yönetmen koltuğuna oturduğu filmin konusu ise şöyle: Zoe, annesinin ölümünden sonra hayatının çok zor bir döneminden geçen genç bir kızdır. Kafasını dağıtmak için özel kuvvetlerin eski bir üyesi olan babası Todd ile birlikte ava çıkar. Zoe, bu sırada öğrendiklerini aklına dahi gelmeyecek bir durumda kullanmak zorunda kalır. Bir grup çocuk, okul binasını kuşatınca Zoe, hem kendi hem de sınıf arkadaşlarının hayatı için zorlu bir savaşa girişir.

    Run Hide Fight'ın başrolünü Let's Scare Julie, Alexa & Katie, Young Sheldon gibi yapımlarla tanınan genç oyuncu Isabel May üstleniyor. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda Thomas Jane ve Radha Mitchell gibi isimler bulunuyor. Run Hide Fight'ın ülkemizde 12 Şubat tarihinde vizyona girmesi planlanıyordu. Ancak sinemaların 1 Mart tarihine kadar kapalı olacak olması buna engel olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top