Hesabım
    Dönem Korku Filmi "The Reckoning"den Fragman

    Cadı avı hikayesi barındıran filmden fragman yayında..

    2019'dan önce Neil Marshall'ın en sevilen tür yönetmenlerinden biri olduğu söyleniyordu. Bunu neden 2019 öncesi olarak nitelendiriyoruz? Çünkü, yönetmen 2019'da R dereceli bir “Hellboy” yeniden çevrimi yaptı ve film en kötü çizgi roman uyarlamalarından biri olarak değerlendirildi ve Marshall'ın hanesine kötü bir not olarak düştü. Şimdi, bu durumu yeni korku filmi "The Reckoning"le düzeltmek istiyor.

    “The Reckoning”, fragmanında görüldüğü gibi, 17. yüzyılda haksız yere cadı olmakla suçlanan bir kadının anlatıldığı bir dönem korku filmi. Ve bu dönem hakkında bir şey biliyorsanız, genellikle kadınların diri diri yakılmasıyla sonuçlanan sapkınlık suçlamalarının yapıldığı çok kötü zamanlar olarak hafızalarda yer etmiştir. Bahsedildiği gibi film, muhtemelen en çok “The Descent” ve yukarıda bahsedilen “Hellboy”un yeni versiyonu gibi filmlerle tanınan yönetmen Neil Marshall'dan geliyor. Aynı zamanda daha iyi olan bazı "Game of Thrones" bölümlerinin yönetmenlerinden biri. Marshall, Charlotte Kirk ve Edward Evers-Swindell'le birlikte “The Reckoning”i yazdı. İlginç bir şekilde, Kirk de filmde rol alıyor. Oyunculara Joe AndersonSteven Waddington ve Sean Pertwee katıldı.

    "The Reckoning" 5 Şubat'ta seçkin sinemalarda ve VOD'de yayınlanacak. Filmin yayınlanan resmi özetine göre, Büyük Veba sırasında kocasını kaybettikten sonra, Grace Haverstock (Charlotte Kirk) haksız yere cadı olmakla suçlanır ve yakalanır ve İngiltere’nin en acımasız cadı avcısı Yargıç Moorcroft'un (Sean Pertwee) gözetiminde verilir. Masumiyetini kararlı bir şekilde korurken fiziksel ve duygusal işkenceye katlanmak zorunda kalan Grace, Şeytan zihnine girmeye başladığında kendi içindeki kötülüklerle de yüzleşmek zorunda kalır.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top