Hesabım
    Korku Festivallerinin Beğenilen Filmi "The Night"tan Fragman!

    Kourosh Ahari imzalı The Night'tan fragman paylaşıldı.

    İran'dan Amerika'ya uzanan bir korku hikayesini anlatan "The Night"tan fragman paylaşıldı. Kourosh Ahari'nin yönetmen koltuğuna oturduğu The Night, perili otel temasını filmin odağına yerleştiriyor. Santa Barbara Film Festivali, Fajr Film Festivali, Sitges Uluslararası Fantastik Film Festivali gibi festivallerden yolu geçen The Night, ilhamını biraz da The Shining'den alıyor.

    Korku türündeki The Night'ın konusu ise şöyle: Babak ve Neda, İranlı bir çifttir ve 1 yaşındaki kızlarıyla birlikte Amerika'da yaşıyorlardır. Bir arkadaşlarının evinde geçirdikleri akşamın ardından kalabilmek üzere yakınlarda bulunan Hotel Normandie'ye giriş yaparlar. Garip gece resepsiyon görevlisi, otelde kalan gürültücü ilginç konuklar gibi tuhaflıklarla karşı karşıya kalırlar. Otelde sürekli onların tehlikede olduğunu hissettirici bir hava vardır.

    The Night'ın yıldızları Niousha Jafarian ve Shahab Hosseini oluyor. Shahab Hosseini aynı zamanda The Salesman ve A Separation filmleriyle Berlin'den, Cannes'dan ve daha birçok uluslararası festivalden En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görülmüştü. Filmin yönetmenliğini ise Kourosh Ahari üstleniyor. The Night'ın VOD olarak ve dijital platformlar üzerinden 29 Ocak tarihinde izleyici karşısına çıkması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top