Hesabım
    Jennifer Garner ve Edgar Ramirez'li "Yes Day"den İlk Görsel!

    Yes Day'den ilk görsel resmi olarak paylaşıldı.

    Jennifer Garner ve Edgar Ramirez bir komedi filmiyle bir araya geliyor! "Yes Day" adını alan filmden ilk görsel resmi olarak ve Entertainment Weekly'ye özel olarak paylaşıldı. Miguel Arteta'nın yönetmen koltuğuna oturduğu Yes Day, Tom Lichtenheld'in kitabından uyarlandı ve Netflix'teki izleyicilerinin karşısına çıkacak.

    Youth In Revolt, Duck Butter, The Good Girl, Getting On gibi yapımlarla tanınan Miguel Arteta'nın yönetmenliğini üstlendiği Yes Day'in konusu ise şöyle: Allison Torres, tek başına neredeyse dünyayı fetheden genç bir kadındır. Ona göre hiçbir macera çok riskli değildir ve hepsinin peşinden gidilmelidir. Ama bir anne ve eş olarak Allison, pek de iyi biri değildir ve değişiklik gerekmektedir. Allison ve eşi Carlos, 1 gün boyunca çocuklarının söylediği her şeye 'evet' deme kararı alırlar.

    Yıldız oyuncu Jennifer Garner, Allison Torres'e; Edgar Ramirez ise Allison'ın eşi Carlos'a hayat veriyor. Ayrıca Yes Day'in oyuncu kadrosunda June Diane Raphael, Jenna Ortega, Nat Faxon, Ava Allan, Megan Scott gibi isimler yer alıyor. Yes Day, Netflix'teki izleyicileriyle 12 Mart 2021 tarihinde buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top