Hesabım
    "Halloween Kills"in Görselinde Michael Myers Sapasağlam Geri Dönüyor!

    Halloween Kills'den yeni görsel!

    David Gordon Green'in yönetmen koltuğunda oturduğu "Halloween" serisinin yeni filmi Halloween Kills'den yeni bir görsel paylaşıldı. Görselde meşhur katilimiz Michael Myers'ın bıçağıyla birlikte yine kurbanlarının peşine düştüğünü görüyoruz. GamesRadar ve Total Film aracılığıyla hayranların karşısına çıkarılan Halloween Kills görseli, yeni kovalamacadan ipuçları veriyor.

    1970'li yıllarda izleyici karşısına geçmeye başlayan kültleşmiş korku serisi Halloween, 2018 yılında kaldığı yerden devam ettirildi. Üçleme şeklinde planlanan yeni seri Halloween, Halloween Kills ve Halloween Ends'ten oluşuyor. Şimdilerde Halloween Kills için heyecanlı bir geri sayım yapılıyor. Jamie Lee Curtis ve Kyle Richards bir kez daha Michael Myers için geri dönüyor. Ayrıca oyuncu kadrosunda onlara Anthony Michael HallJudy Greer ve Andi Matichak eşlik ediyor.

    David Gordon Green'in yönetmeni olduğu Halloween Kills'in senaryosu Danny McBride ve Scott Teems tarafından kaleme alındı. Michael Myers yine tulumunun ve maskesinin içerisinde, mutfak bıçağı eşliğinde merdiven başında bekliyor. Son olarak Laurie, kızı ve torunu birlik olup Michael Myers'ı Laurie'nin bodrumuna kilitlemiş ve ateşe vermişlerdi. Tüm bunlar düşünüldüğünde Michael Myers'ın sapasağlam görünmesi oldukça ilginç.

    Halloween Kills, 15 Ekim 2021 tarihinde, Cadılar Bayramı döneminde geleneği bozmayarak sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top