Hesabım
    Fantastik Türdeki Dram Filmi "The Wanting Mare"den Yeni Fragman!

    The Wanting Mare'den yeni bir fragman paylaşıldı.

    Nicholas Ashe Bateman'ın ilk uzun metraj filmi olan The Wanting Mare'den yeni bir fragman yayınlandı. Bolca görsel efektin kullanıldığı fantastik dram filmi The Wanting Mare, izleyicisini distopik bir dünyaya götürüyor. Efektleri, Free Solo ve Wendy yapımlarının tasarımlarını yapan şirketle birlikte yapıldı. Aynı zamanda David Lowery'nin The Green Knight filminin efektleri de aynı ekip tarafından yapıldı.

    The Wanting Mare'in konusu ise şöyle: Whithren şehrinin kuzeyindeki Anmaere’de vahşi atlar bölgenin en değerli ihracat kaynağıdır. Bu durum, şehirde yaşayanlar için birçok olanak yaratır. Bu sırada şehrin hemen kuzeyinde yaşayan bir kadın, doğum sırasında vefat eder. Kadının ölmeden önce son sözleri doğan kızının sahip olacağı yaşamı ile süreki tekrar eden ve gizli tutulması gereken bir rüya ile ilgili olur.

    Filmin oyuncu kadrosunda Moira karakterini canlandıran Jordan Monaghan'ın yanı sıra Josh Clark, Christine Kellogg-Darrin, Maxine Muster, Edmond Cofie, Meghan McGarry ve Anthony Perullo gibi isimler yer alıyor. The Wanting Mare'in 5 Şubat tarihinde VOD olarak izleyici karşısına çıkması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top