Hesabım
    Lovecraft'ten İlhamını Alan Korku Filmi "Sacrifice"tan Fragman!

    Paul Kane'in hikayesinden uyarlanan Sacrifice'tan yeni bir fragman paylaşıldı.

    Bir korku festivali olan FrightFest ile dünya prömiyerini yapan "Sacrifice"tan fragman paylaşıldı. Efsanevi yazar H.P. Lovecraft'ten ilhamını alarak beyaz perdeye aktarılan Sacrifice'ın fragmanında 25 yıldır boş olan terkedilmiş gibi görünen, ancak farklı tarikatlar ve metafizikle çevrilen bir yere konuk oluyoruz.

    Andy Collier ve Toor Mian'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Sacrifice'ın konusu ise şöyle: Annesinin ölümünün ardından Isaac ve hamile olan eşi Emma, beklenmedik miras işleriyle uğraşmak için Isaac’in doğup büyüdüğü Norveç adasındaki evlerine döner. Isaac’in memleketine yaptıkları bu ziyaret işe onun geçmişine ait karanlık sırlar ortaya çıkar. Çift, tehlikeli bir tarikatla karşılaştıklarında hayatları kabusa döner.

    Paul Kane'in kısa hikayesinden uyarlanarak filmleştirilen Sacrifice'ın oyuncu kadrosunda Barbara Crampton, Ludovic Hughes, Sophie Stevens, Lukas Loughran, Johanna Adde Dahl gibi isimler yer alıyor. Oyuncu Crampton, daha önce de Lovecraft dünyasına ait filmlerde rol almıştı 1985 yılında çekilen Re-Animator bu filmlerden biriydi. Ardından çekilen From Beyond filmi, oyuncunun adının Lovecraft ile sıklıkla anılmasına neden oldu.

    Sacrifice filminin 5 Şubat 2021 tarihinde VOD olarak izleyici karşısına geçmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top