Hesabım
    Dave Bautista, "Army of The Dead" İçin "The Suicide Squad"dan Vazgeçmiş!

    Dave Bautista'dan The Suicide Squad itirafı!

    Guardians of The Galaxy'nin yıldız oyuncusu Dave Bautista, kariyerini popüler yönetmenlerle birlikte şekillendirmeye devam ediyor. Yaptığı son açıklamaya göre Bautista, sırf Zack Snyder'ın yeni zombi filmi Army of The Dead'de rol alabilmek için The Suicide Squad'daki rolünden vazgeçmek durumunda kaldığını açıkladı. Bautista bu kararının Zack Snyder'ın senaryosunu okumasıyla birlikte ortaya çıktığını söyledi.

    The Suicide Squad ve Army of The Dead, önümüzdeki yılın en çok beklenen filmleri arasında yer alıyor. İki filme yapılan yatırımlar ve reklamlar şüphesiz ki çok farklı bir konumda. The Suicide Squad'ın, Marvel'ın olaylı olduğu kadar başarılı yönetmeni James Gunn'ın ellerine verilmesi beklentiyi tepelere yükseltmişti. Elimizde hala tam bir fragman yok, ancak röportajlı bir klip paylaşılmıştı. Çizgi romanlarla uyumlu ilerlemesi, yeni ve eğlenceli karakterlerle filmi renklendirmesi büyük bir heyecana neden oldu. Bu sırada DC'nin bir diğer filmi Justice League'in yönetmeni Zack Snyder, zombi salgını aksiyonu Army of The Dead'i hayata geçirdi. Army of The Dead, Netflix'in iddialı filmlerinden biri, ama elimizde bir fragman bile bulunmuyor.

    Army of The Dead'in yıldızı Dave Bautista, The Suicide Squad'daki karakterinden vazgeçip Army of The Dead'e geçiş yapma hikayesini şu sözlerle anlattı: "Önce ilgilenmediğimi söyledim. Zaten bir sorumluluğum vardı ve dramatik rollerle ilgileniyordum. Sonra senaryoyu okudum ve çok daha derin olduğunu gördüm. Düşündüğümden daha katmanlıydı. Samimi olmam gerekirse Zack ile çalışmak istiyordum." 

    Zack Snyder'ın 70 ile 90 milyon dolar arasında bir bütçeyle çektiği iletilen Army of The Dead filminin konusu ise şöyle olacak: Army of the Dead, Las Vegas’taki bir zombi salgını sırasında yaşananları konu ediyor. Bir adam salgın sırasında bir grup paralı askeri bir araya getirir ve büyük oynamaya karar verir. Ekip, karantina bölgesine girmeye cesaret ederek gelmiş geçmiş en büyük soygunu gerçekleştirmeye çalışır. Snyder'ın 2007 yılından beri üzerinde çalıştığı film, Netflix'teki izleyicilerinin karşısına 2021 yılı içerisinde çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top