Hesabım
    Monty Python'dan Uyarlanan Spamalot Müzikali Film Oluyor!

    Spamalot Müzikali, Paramount tarafından filme uyarlanıyor!

    Broadway müzikali Spamalot, beyaz perdeye aktarılıyor. Monty Python and The Holy Grail'den uyarlanan Spamalot müzikalini Paramount geliştirecek. Film hakkındaki son haber 20th Century Fox tarafından iki yıl önce verilmişti. Stüdyonun Disney'e satılması üzerine Disney, Spamalot'un haklarını Paramount'a devretti.

    2004 yılında Chicago'da prömiyerini yapan Spamalot müzikali, film olacak. Eric Idle'ın kaleme aldığı Spamalot, esasen 1975 yapımı Monty Python and The Holy Grail'den uyarlandı. Arthur efsanesinin Broadway versiyonu olan Spamalot'un oyuncuları arasında Tim CurryHank AzariaChristian Slater gibi isimler bulunuyordu. Gişede ise yaklaşık olarak 175 milyon dolarlık bir gelir elde etti.

    Müzikalin yazarı Eric Idle aynı zamanda Monty Python'ın da üyelerinden biri. Idle'ın yanı sıra, Broadway müzikalinin kareografilerini tasarlayan Casey Nicholaw, Spamalot filminde görev alacak. Nicholaw, filmin yönetmenliğini üstlenecek. Yönetmen, henüz çekilmemiş olan yeni nesil Mean Girls'e de imzasını atacak. Erick Idle ve Dan Jinks, Spamalot'un yapımcılığını üstlenecek.

    Tüm olayın başını çeken Monty Python and The Holy Grail'in konusu ise şöyleydi: Monty Python and the Holy Grail'de, kral ve onun şövalyeleri, gökten gelen bir emir ile İsa'ya ait olan ama bir o kadar da kayıp olan kutsal kasenin peşine düşerler. Bu kutsal kaseyi bulmak için önlerine çıkan tüm tehlikelere göğüs germek zorundadırlar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top