Hesabım
    Mike Flanagan, Batman Kötü Adamı Clayface Hakkında Bir Film Yapmak İstiyor

    Flanagan, düşündüğü filmin karanlık olacağını söylüyor..

    "Joker" büyük bir başarıya ulaştığında, DC kötü adamlarına yönelik bu yeni yaklaşımın diğer karakterleri de kapsayacak şekilde genişletilebileceği söylendi. Yönetmen Todd Philips'in "DC Black" film serisi için yaptığı sunum hakkında daha fazla bilgi sahibi değiliz ama Warner Bros.'la halihazırda ilişki içerisinde olan ve alışılmışın dışında bir DC filmi yapma isteği bulunan başka bir yönetmen daha var. 

    Son dönemin en üretken isimlerinden olan Mike Flanagan'ın kalıpların dışında bir DC filmi yapma isteği var. Bir hayran tarafından Twitter üzerinden film yapmak için düşündüğü belirli bir DC karakterinin olup olmadığı sorulduğunda Flanagan, “Çocukluğumdan beri bir Supermen filmi yapmak istemiştim ama aynı zamanda gerçekten istekli olduğum esas proje, korku / gerilim / trajedi türlerinin bir karışımı olarak bağımsız bir Clayface filmi yapmak." dedi.

    Clayface hakkında bağımsız bir film aslında kulağa korkunç bir fikir gibi gelmiyor. Karakter, Batman'ın en eski kötü adamlarından biri olmasına rağmen, bir canlı aksiyon filminde hiç yer almadı. Çoğu hayranın aşina olacağı “Batman: The Animated Series”, Clayface'e trajik bir arka plan hikayesi kazandırdı. Bir araba kazasında şekli bozulmuş, deneysel bir yüz kremi için gönüllü olan ama sonunda şekil değiştiren bir canavara dönüşen bir aktör. Yapabildiği için suç işlemeye gönüllü olmaktansa hayatını değerlendirmeye ve her şeyi tersine çevirmeye adar. "Harley Quinn" animasyon programı, karakterin oyunculuk geçmişine daha da derinlemesine dalar ve Clayface'i Shakespeare'den alıntı yapmaktan vazgeçmeyen korkunç becerilere sahip özenti bir aktöre dönüştürür.

    Flanagan’ın trajik alt tonları olan son derece duygusal korku filmleri yapma geçmişine bakıldığında, Clayface filminin ilgi çekici olabileceğini söyleyebiliriz. Maalesef Flanagan’ın Warner Bros.'la çalışması şu anda biraz sekteye uğramış gözüküyor. Birincisi, "Doctor Sleep" stüdyonun hasılat yönünden beklentilerini karşılayamadı ve bu hafta başlarında Flanagan, Stephen King'in "Revival" uyarlamasının artık gerçekleşmediğini Twitter'da açıkladı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top