Hesabım
    Marvel Filmleri Salgından Ne Kadar Etkilendi?

    Kevin Feige, 4. fazın geleceği hakkında konuştu..

    Devam eden pandemi, birçok büyük film projesinin hem yapımında hem de yayınlanmasında büyük kesintilere ve gecikmelere neden oldu. 2021'de dört yeni film ve birkaç TV şovu yayınlamayı planlasalar bile 2020'de tek bir Marvel filmi bile göremedik ama Marvel Stüdyoları başkanı Kevin Feige'e göre MCU'nun 4. faz takvimi pandemiden etkilenmeyecek.

    The New York Times'a konuşan Feige, yaklaşan Marvel projelerinin “önemli ölçüde etkilenmediğini” ancak birkaç yıl önce olsaydı her şeyin farklı olacağını fark ettiğini açıkladı. Feige, "2018 ve 2019'da yaptığımız planlar bu şekilde kesintiye uğramış olsaydı, Endgame oluşumunda ve onun devamı düşünüldüğünde daha büyük bir baş ağrısı olurdu." dedi.

    Feige, aklaşan Marvel TV şovlarının çıkış tarihlerinin yalnızca "birkaç hafta" değiştirildiğini söyledi. Şu an itibarıyla, Marvel'ın 2021'de keskin bir intikamla geri döneceğini söyleyebiliriz. Bu ay yayınlanacak "WandaVision"a ek olarak, 7 Mayıs'ta "Black Widow", 9 Temmuz'da "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings", 5 Kasım'da "Eternals" ve gösterime girecek ve 17 Aralık'ta “Spider-Man: Far From Home” devamı  gösterime girecek. TV tarafında ise “WandaVision”a, “The Falcon and the Winter Soldier", "Loki" ve animasyonlu gösteri "What If?" katılacak. 

    Yılda üç Marvel filmi çekmenin çok az olduğunu düşünüyorsanız, o zaman 2021'de gelecek olan süper kahraman filmleri selini görmek sizi mutlu edebilir. Bu arada, “Thor: Love and Thunder” şu anda Avustralya'da çekiliyor. 2021 yılından sonra ise Star Wars yapımları da devreye girecek. Böylece fantastik evrenlere tam anlamıyla doyacağız. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top