Hesabım
    Tom Holland'lı "Cherry"den Beklenen Fragman!

    Cherry fragmanı yayında!

    Joe Russo ve Anthony Russo'nun yönetmen koltuğuna oturduğu ve son zamanlarda bolca tartışılan Cherry'den sonunda bir teaser  fragman paylaşıldı. Russo Kardeşler'in resmi hesabından paylaşılan fragmanda yıldız oyuncu Tom Holland'ı bir Amerikan askeri olarak görüyoruz.

    Cherry filminin Oscar kampanyası başlamış bulunuyor. Geçtiğimiz haftalarda filmden bir poster paylaşılmıştı. Bu posterde kullanılan yazı fontu, filmin daha fazla gündeme oturmasına neden oldu. Cherry yerine Cherkk benzeri bir isimle karşılaşmıştık. Sonrasında ise esas poster paylaşıldı ve film en azından alay konusu olmaktan kurtuldu. Şimdi ise gelen fragmanla birlikte Holland'ın oyunculuğunun bir seviye daha ilerlemiş olabileceği düşünülüyor. Marvel ile bir yıldıza dönüşen Holland, kariyerini farklı türlerdeki yapımlarla ilerletiyor.

    Filmin konusu ise şöyle: Cherry, Irak’tan dönen eski bir ordu doktorunun yaşadığı travma sonrası stres bozukluğunu konu ediyor. Amerikan ordusunda doktor olarak çalışan bir adam, sevdiği kadını ardında bırakarak Irak’a göreve gider. Yaşadıkları onda travma sonrası stres bozukluğu yaratınca, genç adamın hayatı hızlı bir düşüşe geçer. Irak’tan dönüp mesleğini bırakan adam, gittikçe daha da dibe batar. Uyuşturucu batağına saplanan adam, epeyce borca girince kurtuluşunu bir bankayı soymakta bulur.

    Apple, Joe ve Anthony Russo'nun yönettiği Cherry'yi 12 Mart 2021'de Apple TV+'ta yayınlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top