Hesabım
    Vera Farmiga, Korku Filmi Bad Bloom'da Rol Alacak

    Bad Bloom'un oyuncu kadrosu şekilleniyor.

    The Conjuring serisinin yıldız oyuncusu Vera Farmiga, yeni bir korku filmi için anlaşma imzaladı. Farmiga, "Bad Bloom" filminde hem başrol olacak; hem de filmin yapımcılığını üstlenecek. Bad Bloom'un yönetmenliğini ise Bryce McGuire üstlenecek.

    Hawkeye dizisinde canlandıracağı Eleanor Bishop rolü sayesinde Marvel'a transfer olan Vera Farmiga, yeni bir proje için imza attı. Bad Bloom bir çeşit peri masalını anlatacak. Bir aile, kimsenin olmadığı çok uzaklardaki bir adada yaşıyordur. Adanın amacı, bir deniz yaratığını herkesten uzak tutmaktır. Gerçekler, çocuklardan birinin korktukları canavarın aslında düşündüklerinden daha farklı olduğunu gördüğünde yavaş yavaş çözülmeye başlar.

    Yönetmen Bryce McGuire'ı Soon You Will Be Gone, Jesus Fish gibi kısa metraj filmlerden tanıyoruz. Yönetmen ilk uzun metraj denemesini 2018 yılında Unfollowed filmiyle hayata geçirmişti. Vera Farmiga'yı Bad Bloom'un yanı sıra Conjuring: Devil Made Me Do This, The Many Saint of Newark, The Salamander Lives Twice gibi yapımlarda izleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top