Hesabım
    Mindy Kaling, "Legally Blonde 3"den Yeni Detaylar Verdi!

    Mindy Kaling, Legally Blonde 3 hakkında konuştu.

    Brooklyn Nine Nine'ın yaratıcı ismi Dan Goor ile birlikte "Legally Blonde 3"nin senaryosunu kaleme alan yıldız isim Mindy Kaling, film hakkında yeni bilgiler paylaştı. Yazar, ilk Bu Nasıl Sarışın filminde yer alan "Bend and Snap" sahnesiyle ilgili yeni filmde göndermelerin yer alacağını belirtti.. Access'e konuşan Mindy Kaling, orijinal filmleri çok sevdiğini ifade etti.

    The Office, The Mindy Project gibi yapımların yıldızı Mindy Kaling, Legally Blonde 3'nin senaryosunu yazması hakkında şu sözleri sarf etti: "Elle Woods'u bir karakter olarak çok seviyorum ve Reese senaryosunu yazmamı istediğinde 'Kesinlikle olur' dedim. Ne zaman film çekebilecek kapasiteye ulaşabiliriz bilmiyorum. Ama eğer Reese senaryoyu beğenirse ve bu yıl çekmeye başlarsak harika olur."

    Bu Nasıl Sarışın serisi 2001 yılında başlamıştı ve yalnızca iki filmle sonlandırılmıştı. Romantik komedi olarak karşımıza çıkan ilk filmde Elle Woods, aşık olduğu erkek arkadaşının peşinden Harvard Hukuk Fakültesi'ne gitmişti. Sarışın ve alımlı bir kadın olduğu için aptal yerine konulup nişanlı bir adam tarafından terk edilen Elle, fakültenin en başarılı öğrencisi olmuş ve orada Wilson'ın canlandırdığı Emmett ile tanışıp hayatının aşkını bulmuştu. Bu Nasıl Sarışın 2 ile birlikte Elle, yeni mahkeme maceralarına atılıyordu. Üçüncü filmin başrolünde bir kez daha Reese Witherspoon yer alacak. Luke Wilson ise eğer teklif gelirse kabul edeceğini belirtmişti.

    Mindy Kaling'i ayrıca oyunculuk kariyerinin yeni filmi Locked Down'da izleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top