Hesabım
    Ben Affleck, Disney İçin ‘Keeper of the Lost Cities’i Uyarlayacak

    Affleck, yönetmenlik kariyerine bir uyarlama daha ekliyor..

    Comingsoon

    Ben Affleck, büyüyen yönetmenlik kariyerine başka bir uyarlama ekliyor. Affleck ve sahibi olduğu Pearl Street Films prodüksiyon şirketi, Disney için projeyi yönetip prodüktörlüğünü yapmak üzere çok satan kitap dizisi “Keeper of the Lost Cities”in haklarını satın almaya hazırlanıyor. Shannon Messenger’ın romanından uyarlanacak filmin senaryosunu Kate Gritmon uyarlarken, Madison Ainley yönetici yapımcı olarak görev yapıyor.

    "Keeper of the Lost Cities" dizisi, gizli yetenekleriyle ilgili cevaplar arayan, aslında insan olmadığını, bizim dünyamızla aynı anda var olan başka bir dünyadan geldiğini öğrenen 12 yaşındaki telepatik Sophie adlı bir kızı konu alıyor. Geçen yılın eleştirmenlerce beğenilen spor draması "The Way Back"te rol alan aktör ve yönetmen, kısa süre önce Ridley Scott’ın "The Last Duel" ve New Regency’nin "Deep Water" filmlerinin çekimlerini tamamladı.

    "Keeper of the Lost Cities", Affleck'in en iyi film dalında Oscar kazanan “Argo”, “Live By Night”, "Gone Baby Gone" ve "The Town"da dahil olmak üzere etkileyici yönetmenlik listesine katılıyor. Affleck, ilk Akademi Ödülü'nü 1997'de Matt Damon'la birlikte “Good Will Hunting” senaryosunun ortak yazarlığını yaparak kazandı.

    Ağustos ayında Affleck, Paramount için film noir klasiği "Chinatown" filminin yapımına içeriden bir bakış sunan "The Big Goodbye: Chinatown and the Last Years of Hollywood"u yönetip yapımcılığını üstleneceğini açıkladı. Affleck, Sam Wasson'ın bu kitabını uyarlayacak ve filmi “Saturday Night Live” yaratıcısı Lorne Michaels ile birlikte yürütecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top