Hesabım
    "Morbius"un Vizyon Tarihi Ertelendi

    Jared Leto'lu Sony filmi Morbius'a yeni vizyon tarihi belirlendi.

    Sony, bünyelerinde oluşturulan Marvel Sinematik Evreni kapsamında bulunan Morbius filmi için yeni bir vizyon tarihi belirledi. Jared Leto'nun yıldızı olduğu çizgi roman uyarlaması Morbius'un vizyon tarihi, 19 Mart'tan 9 Ekim 2021'e alındı.

    Morbius'un tam 7 ay ertelenmesine karar verildi. İlk vizyon tarihi 2020 yılının yaz aylarına işaretlenen Morbius, coronavirüs salgını nedeniyle gösterime girememişti. Aynı zamanda bu evrende bulunan Venom: Let There Be Carnage filmi de ertelenmişti. Bu karar, coronavirüsün 2021'in ortalarına kadar durdurulabileceği düşüncesi üzerine verilmişti. Ancak düşülenlerin gerçek olup olmayacağı bilinmiyor. Bu kapsamda Morbius, Mart ayından alınarak 9 Ekim 2021 tarihine işaretlendi.

    Bir vampir filmi olan Morbius'ta, başkahramanımız tedavisi olmayan bir kan hastalığını, deneysel bir yöntem ile tedavi etmeye çalışır. Hastalığı, elektroşok terapisi ve vampir yarasaları ile iyileştirmeye çalışan Morbius, korkunç bir sonuçla karşı karşıya kalır. Deneysel tedavi ile vampire dönüşen Morbius'un hayatında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Birçok zorlu durumla mücadele etmek zorunda kalan Morbius'un hayatta kalmak için sürekli kana ihtiyacı vardır ve artık ışığı çıkması imkansızdır. Bu sorunların yanı sıra o, birçok insanüstü güce de sahip olur.

    Filmin oyuncu kadrosunda Jared Leto'ya eşlik eden diğer önemli oyuncular arasında Matt SmithAdria ArjonaJared HarrisAl MadrigalTyrese Gibson ve Michael Keaton gibi yıldızlar bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top