Hesabım
    Kristen Wiig'li "Barb & Star Go to Vista Del Mar"dan Teaser Fragman!

    Barb & Star Go to Vista Del Mar'dan yeni bir teaser paylaşıldı.

    Kristen Wiig'in yıldızı olduğu Barb and Star Go to Vista Del Mar, izleyici karşısına geçmeye hazırlanıyor. Wiig'in başrolünde yer aldığı Bridesmaids'in ortak yazarlarından Annie Mumolo'nun Wiig ile birlikte kaleme aldığı Barb and Star Go to Vista Del Mar'dan yeni bir teaser fragman paylaşıldı. Adeta 80'li yılların tarzına dönüş yaptığımız filmin fragmanında iki yakın arkadaş olan Barb ve Star'ın son derece geçmişte kalan maceralarına kısa bir göz atıyoruz. Ayrıca ikiliyi bir türlü göremiyor, onun yerine saçlarına ve pabuçlarına bakınıyoruz.

    Josh Greenbaum'un yönetmen koltuğuna oturduğu filmin konusu ise şöyle: Barb and Star Go to Vista Del Mar, Florida’da tatile gitmek için yaşadıkları küçük kasabadan ilk kez ayrılan Barb ve Star’ın maceralarını konu ediyor. İki arkadaş çok geçmeden kendilerini macera, aşk ve kötü bir adamın herkesi öldürme planına karışmış halde bulur.

    Barb and Star Go to Vista Del Mar'ın oyuncu kadrosuna Kristen Wiig ve Annie Mumolo'nun yanı sıra Jamie Dornan, Damon Wayans Jr., Michael Hitchcock, Reyn Doi, Wendi McLendon-CoveyFortune Feimster, Rose Abdoo, Vanessa Bayer, Phyllis Smith gibi isimler bulunuyor. Tam anlamıyla bir yaz filmi olan Barb and Star Go to Vista Del, Şubat ayında gösterime girerek izleyicilerin içini ısıtacak. Filmin 12 Şubat'tan itibaren dijital olarak kiralanabilmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top