Hesabım
    Andy Samberg, Andy Siara ve Ben Stiller, Yeni Bir Apple Filmi İçin Bir Araya Geliyor!

    Samberg, Siara ve Stiller, Apple TV+ için bir bilim kurgu komedisi çekecek.

    Apple, yeni filmi için ekibini bir araya getiriyor. Palm Springs'te birlikte çalışan Andy Samberg ve Andy Siara, bilim kurgu ve komedi türündeki Apple filmi için ikinci kez çalışacak. Ayrıca Ben StillerNoah Hawley ve Raphael Bob-Waksberg projede yer alacak.

    Açıklamalara göre bu yeni proje için hafta sonu stüdyolar savaş atlattı. Savaşın galibi ise Apple oldu. Henüz adı belli olmayan bilim kurgu ve komedi türündeki filmin arkasında BoJack Horseman gibi popüler olduğu kadar kaliteli bir yapımın yaratıcı ismi Raphael Bob-Waksberg bulunacak. Daha doğrusu Bob-Waksberg'in hikayesinden yola çıkılarak film hayata geçirilecek.

    Noah Hawley 26 Keys prodüksiyon şirketi altında bilim kurgu filminin yapımcılığını üstlenecek. Ben Stiller ve Nicky Weinstock ise Red Hour altında yapımcı olacak. Şimdilik film için anlaşma yapılan bir yönetmen bulunmuyor. Gelecek aylarda kreatif ekip bir yönetmen arayışına geçecek. Söylenenlere göre bu yapımın ilgi görmesindeki en büyük neden Palm Springs'in ödül sezonunda büyük yer kaplaması oldu. Samberg ve Milioti başrollü Palm Springs de tıpkı yeni Apple filmi gibi bir bilim kurgu komedisiydi.

    Apple TV+ bünyesinde son zamanlarda önemli filmler gösterime giriyor. On The Rocks, Wolfwalkers ve Greyhound geçtiğimiz yılın önemli yapımlarıydı. Yakın zamanda da Tom Holland'lı Cherry gösterime sunulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top