Hesabım
    Zendaya'nın 1 Yılı, Erkeklere Yardımcı Karakter Olacağı Senaryoları Reddetmekle Geçmiş

    Zendaya'dan bir itiraf geldi.

    Zendaya'nın kariyerinin her geçen gün daha iyiye gittiğini hepimiz fark etmişizdir. Euphoria dizisiyle aldığı ödüllerin ardından büyük bir yükseliş Zendaya'yı bekliyor. Ancak oyuncu, ona gelen bazı iş tekliflerinden şikayetçi gibi görünüyor. Söylediklerine göre geçtiğimiz yıl boyunca Zendaya'ya neredeyse yalnızca yan karakter teklifleri gelmiş. Oyuncu ise, bir erkek karaktere destek veren kadın rollerinde yer almak istemediği için hepsini reddetmiş.

    Yıldız oyuncu Zendaya'nın son filmi Malcolm & Marie yakın zamanda izleyici karşısına geçecek. Bunun için Zendaya GQ Magazine'e hem röportaj verdi, hem de derginin kapağında yer aldı. Oyuncu, Euphoria'da birlikte çalıştığı Sam Levinson ile birlikte çektiği Malcolm & Marie hakkında ve kariyeri hakkında şu sözleri sarf etti: "Arka bahçemin kaldırımlarında duruyor, Sam ile konuşuyordum. Çünkü henüz dış kısım için eşya almamıştım. Sam şöyle diyordu: 'Ya neredeyse korku türünde olan bir film çekseydik ve hala K.C. Undercover'ı düşündüğün için rolü kaybetseydin? Hala evde olabilirdin ve hala Disney Channel oyuncusu olarak sıkışıp kalmış olabilirdin. Ve insanlar 'Hayır, artık K.C. değilsin.' deseydi?'"

    Zendaya, Malcolm & Marie'nin ilgisini çekmesinin en büyük nedeninin ona sunulan karakterin geri planda kalan bir kız arkadaş olmaması ya da birilerinin yakını olmaktan daha fazlası olması olduğunu söyledi. Ona bir erkeğin yakını olarak filmlerde yer almasını teklif eden herkesi reddettiğini söyleyen Zendaya "Senaryoların kötü olması şart değil. Sadece okuduğum senaryolardaki özellikle kadın karakterleri yalnızca aynı kişi olarak canlandırabileceğimi fark ettim. Fark etmezdi bile. Bunu anlatmanın en iyi yolu şöyle ki, karakterlerin genellikle amacı başkarakter olan erkeğe ihtiyacı olanı, ihtiyacı olan yerde sağlamaktı. Kendi hikayeleri yoktu. Ve genel olarak pek katmanı olmayan tek boyutlu varlıklar gibi hissettirdiler. Yani sürekli aynı karakteri tekrar, tekrar okuyormuş gibiydim. Harika olabilirdi, iyi de olabilirdi. Ama beni hiç geliştirmezdi." sözlerini sarf ederek demek istediklerini açıkladı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top