Hesabım
    Köprüde Buluşmalar "Work In Progress" Başvuruları Başladı!

    Work In Progress bölümü için başvurular bekleniyor.

    İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından TRT'nin katkılarıyla düzenlenen Köprüde Buluşmalar bünyesindeki "Work In Progress" başvuruları resmi olarak başladı. Nisan ayında çevrimiçi olarak düzenlenecek olan Köprüde Buluşmalar'ın Work In Progress başvuruları 17 Şubat tarihine kadar vp.eventival.eu/iff/2021 adresi üzerinden gerçekleştirilebilecek.

    Köprüde Buluşmalar başvuruları Film Geliştirme Atölyesi'nin ardından Work In Progress bölümüyle devam ediyor. Türkiye yapımı olan ve post prodüksiyon aşamasında bulunan uzun metraj kurmaca ve belgesel filmleri Work In Progress'e katılım sağlayabilecek. Kategoriye seçilen filmlerin yönetmen ve yapımcıları ile atölye öncesi sunum teknikleri, dağıtım ve pazarlama üzerine bir çalışma yapılacak. Sunumlar ve atölyenin yanı sıra uluslararası bir jüri tarafından belirlenen ödüller takdim edilecek.

    Work In Progress Ödülleri:

    • 30.000 TL Anadolu Efes Ödülü
    • Cine Chromatix Post-prodüksiyon Ödülü
    • Başka Sinema Ödülü
    • Daire Creative Görsel Tasarım Ödülü

    Geçtiğimiz yıllarda Köprüde Buluşmalar'a katılım sağlayan Hayaletler (Azra Deniz Okyay), Af (Cem Özay), Av (Emre Akay), Bir Nefes Daha (Nisan Dağ), Kumbara (Ferit Karol), Miss Holokost Survivor (Eytan İpeker), Dirlik Düzenlik (Nesimi Yetik) ve Mimaroğlu: The Robinson of Manhattan Island (Serdar Kökçeoğlu) filmleri, bugüne kadar dünyanın birçok önemli festivalinde gösterimlerini yaptı ve ödüle layık görüldüler.

    Work In Progress başvuruları 17 Şubat tarihinde sona erecek. Köprüde Buluşmalar online olarak 7-8-9 Nisan 2021 tarihleri arasında düzenlenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top