Hesabım
    ‘Judas and the Black Messiah’, Prömiyerini Sundance Film Festivali'nde Yapacak

    Yılın iddalı filmlerinden ‘Judas and the Black Messiah’, Sundance'le start verecek..

    "Judas and the Black Messiah" dünya prömiyerini bu yılki Sundance Film Festivali'nde yapacak. 28 Ocak'tan 3 Şubat'a kadar sürecek olan 2021 baskısı, Koronavirüs pandemisinin ortasında sanal hale dönüşmeye doğru giderken, filmler ülke genelinde birçok şehirde festival gösterimine sokulacak. Sundance dizisine "Captains of Zaatari" belgeseli de eklendi ve dünya belgesel yarışmasında gösterime girecek. Ayrıca filmden bir fragman paylaşıldı.

    Bu eklemeler için biletler şu anda satışta. Festival Direktörü Tabitha Jackson, "Bu güçlü çalışmaları programımıza katmaktan mutluluk duyuyoruz. Festivalimizin, cesaret önderi haline geldiği bir yılda, dünyanın dört bir yanından gelen vizyoner hikaye anlatıcıları, sınırlarımızı daha da genişletmemize yardımcı oluyorlar." dedi.

    Kara Panter Partisi lideri Fred Hampton'ın hayatı ve suikastı hakkında tarihi bir drama olan "Judas and the Black Messiah", 1 Şubat Pazartesi günü saat 18: 00'de festival kapsamında gösterime girecek. Dijital platformda, sosyal olarak ülke çapında mesafe kuralları içeren bazı salonlarda ve arabalı mekanlarda gösterilecek. Daniel Kaluuya, Lakeith StanfieldJesse Plemons ve Lil Rel Howery'nin oynadığı filmi Shaka King yönetti. Sundance kapsamında izleme şansı olmayanlar için, "Judas and the Black Messiah" 12 Şubat'ta HBO Max'te ve beyaz perdede yayınlanacak.

    "Captains of Zaatari" ise 31 Ocak Pazar günü saat 18: 00'de Sundance katılımcılarına dijital platformda açılacak. Belgesel, Ürdün'de bir mülteci kampında mahsur kalan ancak profesyonel futbolcu olmayı hayal eden iki en iyi arkadaşa (Mahmud ve Fawzi) odaklanıyor. Ünlü bir spor akademisi gözlemcisi kampı ziyaret ettiğinde, her ikisinin de hedeflerine ulaşma şansı olur. Ali El Arabi filmin yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top