Hesabım
    Rami Malek ve Zoe Saldana, David O. Russell’ın Yeni Filminde!

    Filmin kadrosu yıldızlar topluluğundan oluşuyor..

    AP

    Rami Malek ve Zoe Saldana, New Regency'de geliştirilen David O. Russell’ın yeni filminin kadrosuna katıldı. Konu detaylarının belirsiz olduğu isimsiz filmde ayrıca Christian BaleMargot Robbie ve John David Washington da yer alıyor. Russell, filmi kendi senaryosundan yönetecek. Prodüksiyon şu anda Los Angeles'ta devam ediyor.

    Disney, filmi New Regency’nin 20th Century Studios'la yaptığı anlaşma aracılığıyla dağıtıyor. Russell, Oscar ödüllü "American Hustle" ve "Silver Linings Playbook" filmlerinin arkasındaki başarılı yönetmen. En son 2015 yılında Jennifer Lawrence'ın oynadığı “Joy” filmini yönetti. Diğer film çalışmaları arasında "Spanking the Monkey", "Flirting with Disaster", "Three Kings" ve "I Heart Huckabees" yer alıyor.

    Queen biyografik filmi “Bohemian Rhapsody”de Freddie Mercury'yi canlandırmasıyla yakın zamanda Oscar kazanan Malek, James Bond'un devam filmi “No Time to Die”da kötü adam Safin olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. 007 için vizyon tarihi şimdilik 2 Nisan olarak belirlendi ama sık sık ertelenen filme önümüzdeki haftalarda da yeni bir karar gelebilir.

    Denzel Washington'ın da rol aldığı psikolojik gerilim filmi “The Little Things”, 29 Ocak'ta HBO Max ve sinema salonlarında gösterime giriyor. “Avatar”, “Avengers: Infinity War” ve “Avengers: Endgame” filmleriyle, bugüne kadarki en çok hasılat yapan üç filmde rol almış olan Saldana, James Cameron’un bilim kurgu destanı “Avatar 2”de Neytiri rolünü yeniden canlandırıyor. Yaklaşık on yıldır çalışmaların içinde olan devam filminin ne zaman yayınlanacağı belli değil. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top