Hesabım
    Netflix'te Yayınlanacak Olan "Red Dot"tan Yeni Fragman!

    Red Dot, izleyici karşısına çıkmaya hazır!

    Küçük bir alanda, sınırlı sayıda karakterle ve bir de katil eşliğinde geçen "Red Dot"tan yeni bir fragman paylaşıldı. Şubat ayı içerisinde izleyici karşısına geçecek olan korku filmi Red Dot'un fragmanında evli bir çiftin sorunlarını çözmek üzere yaptıkları seyahatin ne kadar korkunç bir hal alabileceğine tanıklık ediyoruz.

    İsveç yapımı Red Dot'ın konusu ise şöyle: İlişkilerinde sorun yaşayan David ve Nadja, ilişkilerine yeni bir soluk getirmek için İsveç'in kuzeyinde kamp yapmaya gider. Başlarda her şey yolunda gider ve ikili ilişkilerin yeniden canlandırmayı başarır. Ancak çadırda aniden kırmızı bir lazer nokta belirdiğinde kendilerini büyük bir kabusun içinde bulurlar. Bir tetikçin peşlerine düşmesinin ardından David ve Nadja, acımasız vahşi doğaya kaçmak zorunda kalır.

    Alain Darborg'un yönetmeni olduğu Red Dot, Netflix üzerinden izleyici karşısına çıkacak. Yönetmen son olarak Alex isimli suç gerilim dizisini çekmişti. Şimdi ise ikinci uzun metraj filmini hayata geçirmiş oldu. Red Dot'un yıldızları Anastasios Soulis ve Nanna Blondell oluyor. Film, 11 Şubat 2021 tarihinde Netflix'te gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top